fbpx

Uutta teollista tuotantoa Mikkeliin – Kiinteistökehitys Naistinki Oy rakennuttaa uutta teollisuustilaa Tuskuun

Naistinki käynnistää teollisuushallin rakennustyöt Nikarantiellä Tuskussa. Kokonaisurakoinnista vastaa Rakennusliike Mättölä Oy.

Hallin rakentaminen alkaa huhtikuun aikana ja sen on tarkoitus olla valmis tammikuussa 2023. Kaikkiaan korkeaa tuotantotilaa uuteen halliin tulee 1500 neliömetriä. Hallin investointipäätös tehtiin syksyllä 2021 vastaamaan tarpeeseen saada nykyaikaista teollisuustilaa, jolla saadaan Mikkelin teollisten yritysten vastaanottokyky asianmukaiselle tasolle. Kaupungin alueella ei ole ollut tarjolla vapaata tilaa.

Naistingin myyntityö tuotti nopeasti tulosta ja rakennettava teollisuushalli on jo varattu kokonaisuudessaan. Tiloissa aloittavasta yrityksestä tiedotetaan myöhemmin alkukesästä. Investointi ja siihen sitoutunut yritys tulevat olemaan suurin ja nykyaikaisin teollinen kokonaisuus ”miesmuistiin” Mikkelissä, ja se perustetaan täysin uutena. Investoinnilla on mahdollisuus laajentua merkittäväksi teollisuuskeskittymäksi.

Naistinki on samalla suunnitellut rakentavansa nyt rakennettavan hallin viereen toisen vastaavan hallin. Alueella on mahdollisuus rakentaa vielä 4 tai 5 vastaavaa hallia. Tästä tullaan tekemään päätöksiä vuoden 2022 jälkimmäisellä puoliskolla.

Kiinteistökehitys Naistinki Oy on Mikkelin kaupungin omistama yhtiö, joka on keskittynyt tarjoamaan kustannustehokkaita tilaratkaisuja toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön. Yhtiön perustehtävä on luoda ja ylläpitää elinvoimaa Mikkelin kaupungissa.

Julkaistu: 14.04.2022