fbpx

Tontti- ja toimitilavälitys

Tontti- ja toimitilavälitys

Mikkeli tarjoaa monenlaista ja -kokoista toimitilaa yrityksille. Löydät Mikkelin kaupungin vapaana olevia liiketontteja alla olevasta kartasta. Tontit näkyvät kartalla valmiiksi kaavoitettuina alueina ja yhteistyössä lohkomme alueilta juuri yrityksellesi sopivan tontin.

Ylläpidämme myös seudullista rekisteriä vapaista toimitiloista ja pyrimme tekemään toiminnalle sopivien tilojen löytämisen mahdollisimman helpoksi. Tilatietojen päivitykseen osallistuvat Mikkelin kaupungin lisäksi alueen kiinteistövälittäjät sekä yksityiset myynti- ja vuokraustoimintaa tekevät henkilöt. Palvelu on maksuton myyjille, vuokraajille ja tilojen tarvitsijoille. Vapaat tontit ja toimitilat löytyvät verkossa olevasta tontti- ja toimitilarekisteristämme osoitteessa: https://mikseimikkeli.toimitilapalvelut.fi.

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on myytävänä tai vuokrattavana toimitilaa, voit myös ilmoittaa palvelussa toimitilasi myytäväksi ja vuokrattavaksi.

Tarjoamme yritysasiakkaille myös henkilökohtaista tontti- ja toimitilaneuvontaa. Halutessasi voimme järjestää tutustumiskierroksen, jossa katsotaan kerralla useampi yrityksesi tarpeeseen soveltuva alue ja tontti.

Mikäli et löydä toimitilahakemistosta tai tonttikartasta yrityksellesi soveltuvaa ratkaisua, ota meihin yhteyttä ja kartoitamme kanssasi myös muita vaihtoehtoja.

Soita tai laita sähköpostia

Mikkelin kaupungin omistamat teollisuustontit kartalla