fbpx

Yrityksen perustamisneuvonta

Metforce yrityksen perustamisneuvonta

Yrityksen perustamisneuvonta

Mikkelin seudun uusyrityskeskus DYNAMO tarjoaa maksutonta yrittäjäneuvontaa yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville henkilöille Mikkelin seudulla. Palveluihimme kuuluvat mm. liikeidean arviointi, liiketoimintasuunnitelman ohjaus, yrityksen perustamis- ja rahoitusneuvonta sekä asiakashankinnan- ja markkinointisuunnitelman kehittäminen.

Mitä yrityksen perustamisneuvonnassa tehdään?

Polku yrittäjyyteen on jokaisessa tapauksessa erilainen. Ideasi, suunnitelmasi, lähtökohtasi, tavoitteesi ja mm. rahoituksen tarpeesi vaikuttavat siihen, kuinka yritystoiminta on viisainta järjestää toimivaksi.

Meiltä saat puolueettoman ja ulkopuolisen näkökulman yritysideastasi ja suunnitelmistasi. Apunasi toimii yritystoimintaan erityisesti koulutettu sparraaja, joka tuntee niin perustamisen kiemurat, rahoituskanavat, alueen yritysverkostot kuin luvanvaraisen toiminnan erityispiirteetkin – satojen jo perustettujen yritysten kokemuksella.

Huolellinen suunnittelu parantaa tutkitusti yrityksesi elinmahdollisuuksia: 80 prosenttia neuvonnan avulla perustetuista yrityksistä jatkaa vielä viiden vuoden jälkeen, kun tilastojen mukaan kaikista aloittaneista yrityksistä on viiden vuoden jälkeen toiminnassa enää noin puolet.

Soita tai laita sähköposti.

Etsi
Generic filters
Exact matches only