fbpx

Olemme Mikkelin kehitysyhtiö Miksei

Toimitusjohtaja Timo Paakki
Timo Paakki, toimitusjohtaja (Katso yhteystiedot tästä)

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei auttaa Mikkelin talousalueen yrityksiä kehittymään ja kasvamaan.

Miksei palvelee yrityksiä ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, kansainvälistymisessä ja omistajanvaihdoksissa.

Vastaamme myös Mikkelin kaupungin yritystonttien markkinoinnista ja matkailun kehittämisestä.

Yhtiömme tuottamat perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia. Halutessasi voit lähteä mukaan myös yrityshankkeisiin. Teemme yhteistyötä Mikkelin Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa, joka tuottaa neuvontapalveluja yrityksen perustamisesta kiinnostuneille.

Kun yritykset menestyvät, myös Mikkeli menestyy.

Olemme rohkea ja heittäytyvä asiantuntijoiden ja tekijöiden joukko. Teemme työtä, jotta seudun yrittäjillä olisi asiat hyvin. Tarjoamme yrityksesi käyttöön Mikkelin kaupungin yrityspalvelut – puolueettomasti, luottamuksellisesti ja henkilökohtaisesti.

Yrityselämä Mikkelissä

2,7 miljardia euroa liikevaihtoa

+235 miljoonaa euroa vuodesta 2013

11 650 työpaikkaa

53% Mikkelin työvoimasta.

3845 toimipistettä

Kolmannes Etelä-Savon maakunnan toimipisteistä.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on voittoa tavoittelematon osakeyhtiö. Vuonna 2021 toimintamme volyymi (liikevaihto + muut liiketoiminnan tuotot) oli 5,4 miljoonaa euroa, josta 3,5 miljoonaa euroa aiheutui hanketoiminnasta. Asiakkainamme oli 1497 yritystä, joiden kanssa meillä oli 4425 tapaamista. Vuonna 2023 työllistämme yrityspalveluissa, kehitystoiminnassa ja matkailupalveluissa yhteensä 39 ammattilaista (32 henkilötyövuotta).

Lue toimintakertomus 2021

Mikä on kehitysyhtiö?

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Yrityspalvelut
TUMA-talo 2.kerros
Sammonkatu 12, 50130 Mikkeli
Puh. 015 360 600

Matkailun toimipiste:

Matkailupalvelut
Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli
Puh. 044 794 5669

Laskutusosoitteemme löydät erilliseltä laskutusosoite-sivulta. Mikäli tiedät ketä etsit, löydät koko henkilöstömme yhteystiedot henkilöstösivuiltamme. Hallituksemme tiedot löydät hallitus-sivulta.