fbpx

Startup-yritysten palvelut

MikseiMikkeli Startup-palvelun esittelykuva

Startup-yritysten palvelut

Me uskomme ideoiden voimaan! Siksi haluamme auttaa startup -yritystäsi kasvamaan nopeammin ja kehittämään innovaatiostasi ja yrityksestäsi menestystarinan.

Useat tutkimukset ja selvitykset ovat osoittaneet, että uusiin kasvuyrityksiin panostaminen on yhteiskunnalle elinehto työllisyyden sekä elinkeinorakenteen kannalta. Kasvuyrityksiä syntyy useille eri toimialoille. Erityisen kiinnostavia ovat osaamis- ja teknologiapohjaiset kasvuyritykset, joiden liikeidea on skaalautuva ja joissa on mahdollisuus kehittää kilpailuetu ja saavuttaa nopea kansainvälistyminen ja sitä kautta merkittävä kasvu. Koetko olevasi tällaisen yrityksen edustaja tai idean keksijä? Meillä on käyttöösi räätälöityä erikoisosaamista.

Startup-palvelussa tarkennamme pitkäjänteisesti yhdessä yrityksesi kanssa suunnitelmia, laskelmia ja tekemistä, autamme yritystäsi saamaan aloitusvaiheen rahoituksen, kehittämään tuotteet valmiiksi ja myytäväksi, saamaan ensimmäiset asiakkaat sekä hakemaan parhaat tavat kasvaa ja yleensä myös kansainvälistyä.

Asiantuntijamme, uusin tieto ja monipuoliset verkostot sekä erilaiset liiketoiminnan kehittämistyökalut nopeuttavat liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista ja niiden muuttamista menestystarinoiksi. Lyhennämme selkeästi aikaa ideasta kaupalliseksi tuotteeksi tai palveluksi, tästä annamme myös palvelulupauksen.

Laita meille sähköpostia tai soita. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan miten startup -palvelumme sopivat juuri Sinun yrityksellesi.

Soita tai laita sähköpostia.

Haetuimmat

Etsi
Generic filters
Exact matches only