fbpx

Yrityksen rahoitusneuvonta

SYKE MikseiMikkeli rahoitusneuvonta

Yrityksen rahoitusneuvonta

Riittävä ja toimiva rahoitus on yrityksen menestyksen kulmakivi. Toimintaansa ja kehittymiseen yritys tarvitsee aina riittävän tulorahoituksen, ja laajentumiseen tarvitaan usein ulkopuolista rahoitusta. Eri rahoitusvaihtoehtoja on useita, niin julkisia kuin yksityisiä.

Tunnemme eri rahoitusvaihtoehdot. Jokaisella rahoitusinstrumentilla on omat vaatimukset ja reunaehdot rahoituksen myöntämiselle, MikseiMikkelin asiantuntemus on tuntea ja tietää nämä. Usein käytetään rinnakkain ja peräkkäin eri rahoitusinstrumentteja, tiedämme mikä on mahdollista ja mikä ei. Neuvomme yrityksiä mm. seuraavissa rahoitustilanteissa:

  • yrityskauppa
  • omistajanvaihdos
  • kansainvälistyminen
  • investoinnit
  • kehittämishankkeet
  • käyttöpääoma

Yrityksen rahoitusneuvonta on meillä kokonaisvaltaista palvelua. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksesi rahoitustarpeet sekä auttavat alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa. Toteutamme yhdessä tarvittaessa koko rahoituksenhakuprosessin ja autamme sinua raporttien täyttämisessä – saat parhaat mahdolliset lähtökohdat asiasi edistämiseksi ja yrityksesi rahoituksen hankkimiseksi.

MikseiMikkelin asiantuntijoiden kanssa yrityksesi rahoitus saa selkeät raamit ja tiedät tarkasti, millä tavoin rahoitus on kannattavinta järjestellä. Tunnemme hyvin eri rahoituslähteiden toimintamallit ja niissä huomioitavat seikat, jolloin yrityksesi rahoitus ja siihen liittyvät järjestelyt etenevät mahdollisimman sujuvasti. Työntekijöidemme asiantuntemus ja kokemus yritysten rahoituksesta on asiakkaidemme etu.

Laita meille sähköpostia tai soita. Kerromme mielellämme lisää.

Soita tai laita sähköpostia.

Haetuimmat

Etsi
Generic filters
Exact matches only