fbpx

RekryON 2021 järjestetään verkossa 28.1.

RekryON 2021 järjestetään tammikuun 28. päivä kello 12 – 16. Tapahtumasta lähetetään livestream-lähetys, jossa työnantajat ovat esittelemässä työpaikkojaan sekä itseään. Kaikkien mukana olevien yritysten työpaikat esitellään rekryon.fi-sivustolla.

Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 2012 alkaen. RekryON saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat sekä opiskelijat. Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan. Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

RekryON 2021 tapahtuman pääjärjestäjä on Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut. Vuonna 2021 tapahtumaa ovat toteuttamassa myös MikseiMikkeli, Etelä-Savon TE-palvelut, Mikkelin seudun muuttaja -hanke, Ohjaamo Olkkari, Etelä-Savon Yrittäjät, Mikkelin Yrittäjät ja Etelä-Savon kauppakamari. Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiu. Striimauksen toteuttaa Darcmedia.

Toteutus uudella tavalla

Viime vuonna tapahtuma keräsi Mikkelin pääkirjastoon neljän tunnin aikana reilut 2000 kävijää. Tänä vuonna ei pystytä vastaavaa massatapahtumaa järjestämään koronarajoitusten vuoksi, joten tapahtumaa on lähdetty toteuttamaan uudella tavalla.

Tapahtumaa suunniteltiin alun perin pidettävän hybridimallilla, mutta vallitsevan koronavirustilanteen ja perjantaina 8.1. Mikkelin kaupungin tekemien linjausten mukaisesti tapahtuma pidetään verkossa. Pääpaino tapahtumassa on kesä- ja kausipaikoissa.

Verkkototeutus mahdollistaa mukanaolon myös yrityksille, jotka eivät aiempina vuosina ole välttämättä voineet irrottautua mukaan paikan päälle Mikkeliin. Tänä vuonna on muun muassa Puumalasta useampi yritys edustettuna. Striimissä osa työnantajista esittelee avoimia paikkojaan ja millaisia työntekijöitä haetaan. Lähetyksessä on myös Etelä-Savon Te-palveluiden info-osuus työnhakuun liittyen. Striimin juontajana toimii Mikkeli-myyjä Olli Marjalaakso.

Keskiviikkona 20.1. julkaistaan rekryon.fi-sivustolla avoimet työpaikat -osio, jolloin avoimiin paikkoihin pääsee tutustumaan. Kaikilta työnantajilta on pyydetty tiedot, milloin ja miten heiltä voi kysyä lisätietoja avoimista paikoista.

Linkki: RekryON Facebookissa

Julkaistu: 16.01.2021