fbpx

Prime Sales Oy avaa uuden toimipisteen Mikkeliin

Kättely kuvituskuva

Myynnin ja asiakashankinnan palveluyritys Prime Sales laajentaa Mikkeliin.

’’Uudet asiakkuudet ja niiden myötä lisääntynyt työvoiman tarve antaa meille mahdollisuuden avata uuden toimipisteen, josta haemme n. 20 henkilön lisävahvuutta’’, kertoo toimitusjohtaja Joonas Puurunen. Yritys aikoo myös rekrytoida lisää työvoimaa nykyiseen seitsemään toimipisteeseen ja vastata kysyntään myös tällä tavalla.

’’On hienoa, että pystymme kasvamaan ja rekrytoimaan uutta työvoimaa erikoisesta maailmantilanteesta huolimatta. Yritykset satsaavat nyt ulkoistettuun myynti- ja asiakaspalveluun, joten meidän palveluillemme on kysyntää’’, summaa myyntijohtaja Antti Veteläinen.

Yritys kertoo Mikkelin valikoituneen uuden toimipisteen sijainniksi strategisen sijainnin sekä miellyttävän kaupunkikuvan vuoksi.

Valmistelutyöt ovat  käynnissä ja toimisto avaa ovensa 19.4.2021 Mikkelin keskustassa, torin laidalla osoitteessa Raatihuoneenkatu 12.

Myös rekrytoinnit ovat käynnissä. Prime Sales kertoo näkyvänsä Mikkelissä voimakkaasti kevään ja kesän aikana.

Lisätietoja

Joonas Puurunen, toimitusjohtaja
joonas.puurunen@primesales.fi, 0447798519

Antti Veteläinen, myyntijohtaja
antti.vetelainen@primesales.fi, 0407013682

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihto kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2020-2021 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 150 myynnin ammattilaista. Yritykselle on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna peräkkäin. Yritys on myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Julkaistu: 04.03.2021