fbpx

Nyt myydään Mikkeliä – uutena Mikkeli-myyjänä aloittaa Olli Marjalaakso

Mikkeli-myyjänä aloittaa Olli Marjalaakso
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on valinnut uuteen Mikkeli-myyjän tehtävään HTM Olli Marjalaakson. Marjalaakso aloittaa 16.3. Työtehtäviin kuuluu mm. Mikkelin sijoittumismarkkinointi ja -myynti yrityksille sekä tuotteistaminen tapahtumakaupunkina.

-Haluan, että Mikkeli on helposti ostettava kokonaisuus sekä uusille yrityksille että tapahtumatoimijoille, Marjalaakso toteaa.

Aiemmin Marjalaakso on toiminut markkinointipäällikkönä Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy:ssä. Mikkeli-myyjäksi Marjalaakso siirtyy myynti- ja markkinointijohtajan tehtävästä OiOi Collective Oy:ssä. Mikkeliläinen OiOi tuottaa digitaalisia elämyksiä tiloihin.

-Haimme henkilöä, jolla on käytännön kokemusta myyntityöstä. Hakijoista valikoitui haastateltavaksi kolme erinomaista hakijaa, joilla kaikilla oli omat vahvuutensa. Ollin myötä saamme kehitysyhtiöön vahvaa kokemusta kuntamarkkinoinnista, yksityissektorin valtakunnallisesta ja kansainvälisestä myyntityöstä sekä valmiita verkostoja. Tärkeää meille oli myös aito ja käytännössä osoitettu halu kehittää Mikkeliä, kehitysyhtiön toimitusjohtaja Juha Kauppinen toteaa.

Marjalaakso ilmoitti jättäneensä eroanomuksen tehtävistään Mikkelin kaupungin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtajana sekä kaupunginhallituksen varajäsenenä.

Lisätiedot:

Juha Kauppinen, toimitusjohtaja
Puh. 0440 361 616
juha.kauppinen@mikseimikkeli.fi

Julkaistu: 24.02.2020