fbpx

Kaupungin virastotalolle haetaan ravintoloitsijaa

Mikkelin kaupunki hakee kaupungin virastotalolle ravintoloitsijaa, joka tuottaa arkipäivisin lounasateriapalveluita ja kaupungin tarvitsemat tilaustarjoilupalvelut virastotalon korttelissa.

Yrittäjän on mahdollista kehittää toimintaa esimerkiksi kahvilapalveluilla tai laajentamalla toimintaa ilta-aikoihin ja viikonloppuihin. Myös virastotalon, kaupungintalon ja pääkirjaston keskelle jäävää niin sanottua pikkutoria on mahdollista käyttää palvelu- ja tapahtumatuotannossa.

Mikkelin kaupunki on julkaissut sähköisen tietopyynnön, jonka liitteenä on ennakkokysely asioista, joista kaupunki erityisesti toivoo yrittäjien näkemyksiä. Saman kyselylinkin kautta myös ilmoittaudutaan 14.12. järjestettävään markkinavuoropuhelutilaisuuteen. Tilaisuudessa yrittäjien on mahdollista tuoda esiin näkemyksiään palveluiden tuottamisen edellytyksistä sekä esittää lisäkysymyksiä. Vastausaikaa tietopyynnön kommentointiin ja ilmoittautumiseen on 11.12. saakka.

Saatujen tietojen perusteella laaditaan lopullinen tarjouspyyntö, johon tarjouksen jättävien yrittäjien joukosta valitaan uusi ravintoloitsija.

Lisätietoja

Mia Hassinen
ruoka- ja puhtauspalveluiden palvelujohtaja
044 794 2262

Carita Hakkarainen
hankinta-asiantuntija
044 794 2667

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@mikkeli.fi.

Julkaistu: 23.11.2020