fbpx

Etelä-Savon Pääomarahasto mukaan Silmukkeen toimintaan

South-Savo Growth Fund

Viime vuosina nopeasti kasvaneella ja laajentuneella Silmukkeella on tällä hetkellä toimipisteet Mikkelin lisäksi Savonlinnassa, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Helsingissä. Yhtiö on avaamassa toimipisteen myös Kotkaan.

Etelä-Savon pääomarahaston tuleminen mukaan toimintaamme on loistava asia. Saamme paitsi rahallista tukea myös huippuosaamista yrityksen systemaattiseen kehittämiseen. Pääomasijoituksen ansiosta voimme ammattimaistaa toimintaamme edelleen”, Silmukkeen toimitusjohtaja Elina Rajajärvi kuvaa.

Vuonna 2018 perustettu Silmuke on erikoistunut mielenterveyden, kuntoutuksen ja tutkimuksen palveluihin. Tavoitteena on kehittää palveluista entistä laadukkaampia ja monipuolisempia.

”Pääsemme kehittämään markkinointia ja kokonaiskonseptia sekä viemään yhtiön seuraavalle tasolle. Kehitämme samalla silmukelaisuutta ja me-henkeä.”

Silmuke tarjoaa psyko-, seksuaali-, perhe-, pari-, lyhyt- ja toimintaterapiaa. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu neuropsykologista kuntoutusta, neuropsykiatrista valmennusta, Nuotti-valmennusta ja Oma väylä -kuntoutusta.

Lisäksi Silmuke tekee psykologisia ja neuropsykologisia tutkimuksia. Yritys tarjoaa muun muassa kokonaisvaltaisia ADHD- ja autismikirjon diagnostisia tutkimuksia. Verkkokursseissa keskitytään stressinhallintaan ja neuropsykiatristen haasteiden kanssa selviämiseen.

”Silmuke on rahastollemme erinomainen sijoituskohde. Tiimi on erittäin asiantunteva ja sitoutunut. Yrityksessä on hyvä tekemisen meininki ja sopivaa luovuutta. Uskomme, että erilaisille psykologi- ja psykoterapeuttipalveluille on paljon kysyntää tulevaisuudessa”, Etelä-Savon pääomarahaston partneri Oskari Lehtonen kommentoi sijoituksen merkitystä.

Myös yhtiön omistusjärjestelyissä ja tiimin työnjaossa tapahtuu muutoksia. Osakkaaksi tulee Etelä-Savon pääomarahaston ohella yrityksen psykoterapeutti Pirjo Timperi. Hän hoitaa jatkossa psykoterapiapalveluiden kehittämistä ja koordinointia yhdessä Silmuke-tiimin kanssa.

Yrityksen johtotehtävissä jatkavat Sanna Sinkko ja Elina Rajajärvi. Hallituksen jäseniksi tulevat Etelä-Savon pääomarahaston partneri Oskari Lehtonen sekä Atte Roine, helsinkiläinen ekonomi ja IT-alan yrittäjä, joka hoitaa jatkossa yrityksen talousasioita kehitysjohtajana. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 1,6 miljoonaa euroa.

”Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on myös jatkossa yrityksen kasvun tukena. Mahtavia uutisia alueelliselta pääomarahastolta, näitä vastaavia hyviä sijoitusuutisia kuulemme tämän kevään aikana vielä useita”, valaisee kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin MikseiMikkeliltä.

Lisätietoja:

Elina Rajajärvi, Silmuke Oy, +358 40 562 2849, sposti: elina.rajajarvi(at)silmuke.fi

Oskari Lehtonen, Etelä-Savon pääomarahasto, +358 400 794 458, sposti: oskari.lehtonen(at)redstone.vc

Marjo Niittuaho-Nastolin, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, +358 440 361 615, sposti: marjo.niittuaho-nastolin(at)mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi

Julkaistu: 16.03.2022