fbpx

Yrittäjien kuntabarometri on avautunut

Yrittäjien Kuntabarometriin haetaan taas vastaajia

Uudistunut Yrittäjien kuntabarometri (ent. Elinkeinopoliittinen mittaristo) -kysely kartoittaa joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Vuoden 2020 kuntabarometri on avautunut vastaajille ja yrityksiä pyydetään vastaamaan kyselyyn 31.3.2020 mennessä.

Yrittäjien kuntabarometri -kyselyn kautta myös Mikkelin kaupunki ja sen yrittäjiä palvelevat yhtiöt saavat tärkeää palautetta tarjoamistaan yrityspalveluista: Parantavatko yrityspalvelut yrittäjän arkea ja saako palveluita riittävän matalalla kynnyksellä? Millä osa-alueilla olemme onnistuneet, millä emme?

Mikkeliläinen yrittäjä: pyydämme Sinua vastaamaan kyselyyn.

Kysely on suunnattu kaikille yrittäjille, ei ainoastaan yrittäjäjärjestön jäsenille.
Kyselyyn pääsee oheisesta linkistä, joka on avoinna 31.3.2020 saakka:
https://eu5se.voxco.com/SE/32/13165/?fbclid=IwAR0kF42GUHulKDpj2CDLDg20VAyAmTwQS2vrWIZlD5sYJMsuGvfkbXrmLBQ

Vuoden 2018 Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyyn vastasi Mikkelistä 79 vastaajaa, joka edusti 2,2 % kaupungin yrityksistä. Vastaajamäärä ei ole ollut riittävä kunnallisen päätöksenteon tueksi, vaikkakin hyviä suuntaviivoja asioiden tilasta saatiin.

Laadukkaampi päätöksenteko edellyttää myös nykyistä kattavampaa ja luotettavampaa kokonaiskuvaa. Kuvan tulee perustua riittävän laajaan otantaan Mikkelin kaupungin yrityksistä.

Mikkelin kaupunki toivoo, että saisimme Mikkelistä kyselyyn vastanneiden yritysten määrän vähintään kaksinkertaistettua edelliskyselyyn nähden.

Lisätiedot:

Mirja Hytönen, järjestöpäällikkö
Etelä-Savon Yrittäjät

Petri Pelli, palvelujohtaja
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Julkaistu: 17.02.2020