fbpx

Uusi Saimaa-matkapassi koostaa Saimaan  parhaat lahjat yksiin kansiin

City in a Box lanseeraa uuden Saimaa-lahjavihkon

City in a Box -lahjavihko tunnetaan jo kotikaupungissaan Mikkelissä, mutta nyt vihko lanseerataan Saimaan laajuisena.

Viime kesänä Saimaan seutu keräsi ennätysmäärän kotimaan matkailijoita ja erityisesti mökkeilyn suosion odotetaan edelleen kasvavan. Tyypillinen lomailija kaipaa ennen kaikkea luonnossa liikkumista  sekä lähiympäristössä tehtäviä päiväretkiä. Jatkossa yhä useamman toivotaankin löytävän tiensä mökkipihasta paikallisten elämysten luo.

Vappuna julkaistava Saimaa -elämyspassi on koostanut alueen parhaat aineettomat lahjat yksiin kansiin lahjavihkon muodossa. Lahjan saaja pääsee valitsemaan haluamansa 50 euron arvoisen elämyksen yhdeksän vaihtoehdon joukosta.

Vihkon ovat tuottaneet lahjavihkoistaan tunnettu City in a Box Oy yhdessä Saimaan seudun paikallisyrittäjien kanssa. Saimaan lahjavihkosta löytyy elämyksinä mm. fatbike-pyörävuokrausta, höyrylaivaristeily Saimaan saaristossa sekä pääsyliput Mikkelin musiikkijuhliin.

– Haluamme olla hyvän mielen lahja, joten aineettomat elämykset ja pienyrittäjien tukeminen olivat itsestäänselvä valinta. Saamamme palautteen mukaan lahjavihko ilahduttaa erinomaisesti myös esimerkiksi merkkipäivälahjana tai mökkituliaisena. Jokainen löytää vihkosta varmasti elämyksen joka innostaa, mutta jota ei muuten tulisi tehtyä, kertoo City in Boxin toimitusjohtaja Vilja Hannula.

City in a Box -lahjavihko on tunnettu kotikaupungissaan Mikkelissä, mutta Saimaa vihkon lanseeraaminen on Hannulan mukaan ollut alusta pitäen itsestäänselvää.

– Koko lahjavihkon idea on syntynyt rakkaudesta kotiseutuun ja Saimaan viehätysvoima on kiistämätön. Alueelta löytyy valtava määrä upeita elämyksiä, jotka ilahduttavat, sivistävät ja avartavat mutta joista liian harva tietää. Haaveemme on varmistaa, että jokainen Saimaalla vieraileva kokee mökkeilyn lisäksi paikallisen elämyksen, joka jättää vahvan muistijäljen ja vahvistaa tunnesidettä seutuun.

Lahjavihko sisältää useita 50 € arvoisia vaihtoehtoja alueen palveluihin, joista lahjan saaja saa itse valita itselleen mieluisimman. Kaikki palvelut ovat paikallisia. Lahjavihkoja myydään verkkokaupassa www.cityinabox.fi.

Lisätietoja:

Saara Vauhkonen
hello@cityinabox.fi
040 500 9074

Kansikuva: City in a Box

Julkaistu: 29.04.2021