fbpx

Sykettä Kalevankankaalla Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta

Kalevankankaan Saimaa-stadiumi täyttyy työelämään liittyvällä asialla 5. syyskuuta. Paikalle Syke-tapahtumaan saapuu  kaksitoista huippupuhujaa. Tapahtuman messualueella kävijöille on tarjolla lukuisia työpajoja. Illalla ohjelmassa on Elinvoimaa-seminaari. Koko päivän ohjelma on kävijöille maksuton.

– Syke-työelämätapahtuma on suunnattu itsensä ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneille; niin yrittäjille, yritysten henkilöstölle kuin työelämään pian siirtyville opiskelijoillekin. Tänä vuonna toimijoiden messuosastot ovat suurempia ja osastoja on myyty yli kolmannes enemmän viime vuoteen verrattuna, kertoo tapahtumatuottaja Saara Vauhkonen.

Päivän aikana puhujina nähdään muun muassa koripallovalmentaja Henrik Dettmann, Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Vincit Oy:n perustaja Mikko Kuitunen, yrittäjä Saimi Hoyer, organisaatiokehityksen ammattilainen Petri Rajaniemi sekä toimittaja-juontaja Ronja Salmi.

Syke-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu sekä XAMK Pienyrityskeskus, Etelä-Savon Kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät, Etelä-Savon ammattiopisto, ProAgria Etelä-Savo sekä MTK Etelä-Savo. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina on Mikkelin Yrittäjät.

Katso lisää ja ilmoittaudu päivään: www.syke.work

Julkaistu: 26.08.2019