fbpx

Yrityksiä kannustetaan kasvuun uudella RekrySetelillä

RekrySeteli

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy lanseeraa uuden RekrySetelin. Seteli on suunnattu yrityksille, joille rekrytointi on nyt ajankohtainen, mutta jotka eivät ole pyrkimyksistään huolimatta löytäneet osaavaa työvoimaa Etelä-Savosta.

RekrySeteli on vastaus siihen, että monet yritykset eivät ole pyrkimyksistään huolimatta löytäneet osaajia tiettyihin tehtäviin. Tällaisia tehtäviä ovat esimerkiksi rakennusalan suunnittelutehtävät ja metallialan osaajat.

Tavoitteena on tukea yritysten kasvua tukemalla työvoiman löytämistä. Kotikentällään yrityksillä on hyvä käsitys sopivan työvoiman saatavuudesta ja rekrytointitavoista, mutta muualla Suomessa yritystä ei välttämättä tunneta, kotikenttäetua ei ole ja ollaan pitkälti yleisen markkinoinnin varassa.

RekrySetelin hakijayrityksen kotipaikan tulee olla Mikkeli. Työn pääsääntöisen suorituspaikan tulee olla Mikkelissä.

RekrySetelillä yritykselle korvataan 50% tai enintään 500€ (alv 0%) avoimen työpaikan markkinointikuluja. Markkinointi voidaan toteuttaa yrityksen itse valitsemissa medioissa maakunnan ulkopuolella. Toteutuneet kulut todennetaan ja maksettujen kulujen perusteella maksetaan tuki.

Esimerkki: Yritys Oy:lle on myönnetty RekrySeteli. Yritys tekee markkinointia Lahden seudulla 700 eurolla. Toteutettua markkinointia vastaan yritys voi hakea RekrySetelistä tukea 50% tai 350 euroa.

Setelin haku avautuu tiistaina 6.10.2020 klo 10.00. Hausta on erilliset hakukuulutukset.

Kyseessä on rajattu haku, jossa setelit myönnetään hakujärjestyksessä. Hakuun varattu määräraha on 12 500 euroa. Seteli on saajalleen de minimis -asetuksen alaista tukea.

RekrySeteleitä voidaan myöntää enintään yksi yritystä kohden.

Setelin hakeminen:

Seteliä haetaan sähköisellä lomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen on:
https://link.webropolsurveys.com/S/150BACBA753FE939 

Julkaistu: 30.09.2020