fbpx

Rekry: Etsimme joukkoomme Mikkeli-Karagen vetäjää

MikseiMikkeli TUMA henkilöstökuva

Nyt ollaan Mikkelissä uuden edessä. Olemme yhdessä useiden kaupungin toimijoiden kanssa perustamassa yrittäjyyteen kannustavaa Mikkeli-Karagea.

Karagen tavoitteena on lisätä uusien yritysten perustamista ja edistää ideoiden etenemistä uudeksi liiketoiminnaksi. Vielä hyödyntämätöntä yrittäjäpotentiaalia arvioidaan löytyvän erityisesti opiskelijoista, joiden lähteenä ovat mm. Xamk, Esedu ja Mikkelin yliopistokeskus.

Etsimme joukkoomme Karage-toiminnan vetäjää.

Tehtävänäsi on nostaa toiminta jaloilleen, toimia koordinaattorina kaupungin eri koulutus- ja yritystoimijoiden välillä sekä toimia Mikkeli-Karagen vetäjänä ja keulakuvana. Sisäisestä tulesta motivaatiosi ammentavana tekijätyyppinä olet helposti lähestyttävä yrityselämän asiantuntija, joka sparraa, innostaa, rohkaisee, kannustaa ja ohjaa eteenpäin alkavia yrittäjiä ja yrittäjyyttä pohtivia.

Toivomme sinulla olevan monipuolista kokemusta ja ymmärrystä yrittäjyydestä. Tulevat asiakkaasi voivat olla miltä toimialoilta tahansa. Tehtävässä korostuvat yhteistyötaidot ja liiketaloudellinen osaaminen. Arvostamme liiketalouden koulutustaustaa sekä näyttöjä digitaalisesta osaamisesta.

Mikkeli-Karagen käynnistävät mikkeliläiset toimijat yhdessä ja työnantajasi on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Käytössämme on hyvät etätyövälineet, mutta menestyksekäs työn hoitaminen edellyttää läsnäoloa Mikkelissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mukavaksi kehutun työyhteisön ja tarvittaessa autamme perheesi muutossa Mikkeliin.

Tehtävä on kokoaikainen ja sopimus on aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka. Tehtävässäsi voit itse vaikuttaa toiminnan vakiinnuttamiseen, joten myös mahdollisuudet työn jatkumiseen ovat hyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtaja Juha Kauppinen (puh. 0440 361 616 tai juha.kauppinen@mikseimikkeli.fi).

Toivomme sinulta lyhyttä (enintään 2 min) esittelyvideota, CV:tä sekä työhakemustasi 17.1.2021 mennessä osoitteella: juha.kauppinen@mikseimikkeli.fi

Xamk logo tiivis   Esedu logo     MUC logoMikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy logo

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Vuonna 2020 palvelimme yli 1500 yritysasiakasta Mikkelin seudulla. Palveluksessamme on yli 30 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Julkaistu: 30.12.2020