fbpx

REKRY: Haemme yritysneuvojaa/digineuvojaa uuteen Digiportaat 2.0 -hankkeeseen

MikseiMikkeli TUMA henkilöstökuva

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Viime vuonna palvelimme 1550 yritysasiakasta. Palveluksessamme on noin 35 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Etsimme nyt joukkoomme uutta yritysneuvojaa/digineuvojaa.

Digiportaat 2.0 -hanke auttaa kehittämään eteläsavolaisten pk-yritysten digitaitoja ja -valmiuksia. Hankkeeseen osallistuvat yritykset saavat koulutusta, sparrausta ja konkreettista tukea digitaitojen vahvistamiseen ja digitalisaation hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Hanke hyödyntää aiemmin Etelä-Savossa luotua ketterää koulutusmallia. Lisätietoja Digiportaat -hankkeesta: www.digiportaat.fi 

Osana kolmen projektityöntekijän tiimiämme autat yrityksiä mm. tekemällä asiakashankintaa, alkutasokartoituksia ja ohjaamalla yrityksiä digitaitojen koulutukseen. Lisäksi sparraat asiakkaita näiden taitotason mukaisesti. Oman työnkuvasi lisäksi autat projektitiimiä yhteisten koulutusten suunnittelussa ja järjestämisessä.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy toimii hankkeessa yritysrajapinnassa toteuttaen asiakashankintaa ja kehityssuunnitelmia. Näiden kautta asiakkuus etenee koulutuspolulle, jonka toteuttamisesta vastaa pääosin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu. Toimintamallista muodostuu tiivis kokonaisuus, jossa kunkin toimijan vahvuudet hyödynnetään optimaalisella tavalla.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n henkilöstön lisäksi tuleva työyhteisösi koostuu muiden hankekumppaneiden projektityöntekijöistä Etelä-Savon maakunnan alueella.

Toivomme sinulta tiimityötaitojen lisäksi vahvaa osaamista digitaalisuuden eri osa-alueista (esimerkiksi myynti ja markkinointi, asiakashallinta, tuotanto) ja ymmärrystä PK-yrityskentän digitaalisesta muutoksesta. Tulevia asiakkaitasi ovat eteläsavolaiset PK-yritykset, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä huomioida erilaisista taustoista tulevien asiakkaidemme tarpeet. Luemme eduksi myös ymmärryksen matkailualasta, joka on hankkeen asiakashankinnan yhtenä painopistealueena.

Tarjoamme Sinulle uudenlaisen haasteen, mukavan työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike- ja lounasetu, puhelinetu ja kattava vakuutusturva työssä ja vapaa-aikana. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä määrätietoisesti ja hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä arvo ja voimavara.

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen hankkeen keston ajan. Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.8.2023. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee Mikkelissä.

Yhtiössämme on tällä hetkellä voimassa 2+3 etätyökäytäntö, eli viikon aikana voit tehdä enintään kolme etätyöpäivää työtilanteesi näin salliessa. Tukena työssäsi toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksein yrityspalvelutiimi, jonka jäsenenä myös itse toimit.

Toivomme työhakemustasi, ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi 9.9.2021 klo 15 mennessä osoitteella mari.merilainen@mikseimikkeli.fi. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, myös ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa (31.8.2021 saakka):

Emmi Liikanen
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
puh. 044 359 8656 tai
emmi.liikanen@mikseimikkeli.fi

Julkaistu: 24.08.2021