fbpx

REKRY: Haemme tapahtumakoordinaattoria Mikkeli Events -hankkeeseen

MikseiMikkeli TUMA henkilöstökuva

Mikkeli Events -hanke saattaa Mikkelin tapahtumatuotannon toimijat yksityiseltä, kolmannelta ja julkiselta sektorilta saman verkoston, toimintamallin ja tiedon äärelle.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Viime vuonna palvelimme 1550 yritysasiakasta. Palveluksessamme on noin 35 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Haemme nyt tapahtumakoordinaattoria kaksi vuotta kestävään Mikkeli Events -hankkeeseemme.

Tapahtumakoordinaattorina toimit projektipäällikön kokoaikaisena työparina ja saatat käytäntöön sovitusti hankkeen toimenpiteitä. Lähtövaiheessa koostat vaadittavia tietoja. Tästä työ jatkuu kokoamalla tahot yhteen ja luomalla käytännönläheiset toimintamallit yhteiseen verkostoon.

Arvostamme  monipuolista kokemusta tapahtumatuotannoissa työskentelemisestä sekä onnistuneiden markkinointikampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työssäsi tärkeää on sammumaton motivaatio tehdä Mikkelistä yksi Pohjoismaiden parhaista tapahtumakaupungeista.

Työssä onnistuminen edellyttää tahtoa toimia yksityisen ja julkisen sektorin välissä yhteisen tulevaisuuden unelman mahdollistajana ja erilaisten ihmisten innostajana. Onnistumisessa auttaa suuresti sekä tapahtuma-alan toimijoiden että Mikkelin kaupungin ja talousalueen yhteisten etujen ja intressien hahmottaminen.

Tarjoamme Sinulle uudenlaisen haasteen, mukavan työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike- ja lounasetu, puhelinetu ja kattava vakuutusturva työssä ja vapaa-aikana. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä jatkuvasti ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Työtehtävä on kokoaikainen ja sen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää hankkeen keston ajan 30.4.2023 saakka. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Palkkauksessa toiveesi otetaan huomioon.

Perinteisen CV:n ja työhakemuksen lisäksi toivomme sinulta myös lyhyttä videoesittelyä itsestäsi. Voit lähettää meille linkin valmiiseen videoon tai kuvata pätkän vaikkapa tietokoneellasi tai kännykälläsi. Lähetä meille video tai videolinkki työhakemuksen ohessa.

Lähetä meille hakemuksesi  3.5.2021 klo 14 mennessä sähköpostitse osoitteella olli.marjalaakso@mikseimikkeli.fi. Lisätietoja paikasta antaa 29.4. saakka Mikkeli-myyjä Olli Marjalaakso, puh. 045 3172 651 tai olli.marjalaakso@mikseimikkeli.fi.

Katso lisää meistä:

Julkaistu: 14.04.2021