fbpx

Rekry: Haemme projektityöntekijää Arjen kiertotalous -hankkeeseen

MikseiMikkeli TUMA henkilöstökuva

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Viime vuonna palvelimme 1550 yritysasiakasta. Palveluksessamme on noin 35 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Etsimme nyt joukkoomme projektityöntekijää Arjen kiertotalous -hankkeeseen.

Arjen kiertotalous (ARKI) -hanke edistää kiertotalouden konkreettista toteuttamista Mikkelin seudulla. Hankkeessa vahvistetaan kiertotalous-yritystoiminnan edellytyksiä parantamalla mikro- ja yksinyrittäjien palveluja, osaamista ja verkostoitumista. Painopistealueena ovat huolto- ja korjauspalvelut, joiden tunnettuutta ja helppokäyttöisyyttä kotitalouksille lisätään.

Osana tiimiämme teet yrityksille tunnetuksi kiertotalouden käsitettä ja ympäristöhyötyjä. Mukana olevia yrityksiä sparrataan sekä palvelujen muotoilussa, kehittämisessä että viestinnässä.

Tulevana työparinasi toimii Etelä-Savon Koulutus Oy:n projektipäällikkö, joka vastaa hankkeen koulutukseen liittyvistä aihealueista ja koulutuksen kehittämisestä.

Toivomme Sinulta liiketalouden ymmärrystä ja tähän liittyvää korkeakoulututkintoa tai vastaavaa kokemusta yrityselämästä. Laskemme eduksi myös kokemuksen julkisesta hankehallinnosta.

Tarjoamme Sinulle uudenlaisen haasteen, mukavan työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike- ja lounasetu, puhelinetu ja kattava vakuutusturva työssä ja vapaa-aikana. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä määrätietoisesti ja hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä arvo ja voimavara.

Työ on määräaikainen ja osa-aikainen käsittäen 50 % työajasta. Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.8.2023. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää läsnäoloa Mikkelissä. Tukena työssäsi toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksein toimintaympäristötiimi, jonka jäsenenä myös itse toimit.

Lähetä meille hakemuksesi 27.7. klo 15 mennessä osoitteella juha.kauppinen@mikseimikkeli.fi. Lisätietoja paikasta antaa 14.7. saakka Raimo Lilja, puh. 050 409 7832 tai raimo.lilja@mikseimikkeli.fi.

Julkaistu: 24.06.2021