fbpx

MikseiMikkeli rekrytoi: etsimme joukkoomme uutta yritysneuvojaa

Henkilöstön ryhmäkuva Mikkeli-karage 12-2022.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa. Viime vuonna palvelimme lähes 1200 yritysasiakasta. Palveluksessamme on 38 eri alojen asiantuntijaa kahdessa toimipisteessä.

Etsimme nyt joukkoomme yritysneuvojaa.

Helmi – resurssiviisasta uudistumista ja jatkuvuutta liiketoimintoihin -hanke tukee eteläsavolaisten mikro- ja pk-yritysten jatkuvuutta onnistuneiden omistajanvaihdosten myötä. Hankkeessa herätellään yrittäjiä varautumaan omistajanvaihdokseen ennakoiden ja liiketoiminnan jatkuvuutta suunnitellen. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto Etelä-Savon maakuntaliiton kautta.

Projektipäällikön työparina teet mm. asiakashankintaa, autat yrityksiä tekemällä kartoituksia heidän tilanteestaan, sparraamalla myyntikuntoisuuden ylläpitämisessä ja ohjaamalla yrityksiä edelleen omistajanvaihdospolun palveluihin. Vastaat hankkeen toimenpiteiden markkinoinnista MikseiMikkelin osalta. Oman työnkuvasi lisäksi autat projektitiimiä yhteisten tapahtumien suunnittelussa, järjestämisessä ja viestinnässä. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n henkilöstön lisäksi tuleva työyhteisösi koostuu muiden hankekumppaneiden projektityöntekijöistä Etelä-Savon maakunnan alueella.

Toivomme sinulta tiimityötaitojen lisäksi osaamista asiakastyössä, liiketoiminnan kehittämisessä ja yritysneuvonnan kokemusta. Ajanmukaiset digitaaliset työtaidot edesauttavat tehtävässä menestymistä. Tulevia asiakkaitasi ovat eteläsavolaiset mikro- ja pk-yritykset, joten arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä huomioida erilaisista taustoista tulevien asiakkaidemme tarpeet. Luemme eduksi myös viestinnän ja markkinoinnin osaamisen, joka on hankesuunnitelmassa määritelty rekrytoitavan henkilön vastuualueeksi.

Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä. Sijoitut meillä yritysten neuvonta- ja kehittämispalveluiden yksikköön ja osaksi Yrityspalvelut -tiimiä. Päivittäisessä työssäsi voit hyödyntää niin oman tiimisi kuin koko yhtiömme osaamista ja kokemusta.

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työn yritysrajapinnassa, energisen ja kehittävän työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike- ja lounasetu, puhelinetu, polkupyöräetu ja kattava vakuutusturva työssä ja vapaa-aikana. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä määrätietoisesti ja hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä arvo ja voimavara.

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen hankkeen keston ajan. Tehtävän täyttäminen edellyttää myönteistä hankerahoituspäätöstä. Työ alkaa 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.4.2025. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee Mikkelissä. Yhtiössämme on tällä hetkellä voimassa etätyökäytäntö, mikä sallii etätyön tekemisen enintään 12 pv/kk työtilanteesi näin salliessa.

Toivomme työhakemustasi, ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi 3.8.2023 klo 15 mennessä osoitteella mari.merilainen@mikseimikkeli.fi. Viestin otsikoksi ”Hakemus: yritysneuvoja”, kiitos.

Lisätiedot:

17.7. alkaen Kirsi Mättölä, puh. 0440 361 606 tai kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi (tuleva työkaverisi)
31.7. alkaen Mari Meriläinen, puh. 040 547 9716 tai mari.merilainen@mikseimikkeli.fi (tuleva esihenkilösi)

Julkaistu: 05.07.2023