fbpx

MikseiMikkeli rekrytoi: Etsimme joukkoomme rakentamisen ja purkamisen ammattilaista projektipäällikön tehtävään

Henkilöstön ryhmäkuva Mikkeli-karage 12-2022.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille ja elinvoimaa Mikkelin seudulle tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja kansainvälistymistä. Asiantuntijamme auttavat yrityksen perustamisessa, yrityksien sijoittumisessa, työvoiman löytämisessä, liiketoiminnan kehittämisessä sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen rakentamisessa.

Etsimme nyt joukkoomme rakentamisen ja purkamisen ammattilaista projektipäällikön tehtävään.

Projektipäällikkönä autat meitä edistämään purkumateriaalien uudelleenkäyttöä ja kierrätystä. Yhdessä kehitämme rakentamisen ja suunnittelun hankintakäytäntöjä ja toteutamme uusien kiertotalousratkaisujen kokeiluja Mikkelin seudulla. Kumppaninamme toimii muun muassa Mikkelin kaupungin vuokrataloyhtiö Mikalo.

Operatiivisen toiminnan lisäksi projektipäällikön työnkuvaan kuuluu hankkeen seuranta- ja raportointivastuu. Projektipäällikkö toimii yhteyshenkilönä eri sidosryhmien, yritysten ja verkostojen suuntaan ja tekee yhteistyötä aihealueeseen liittyvien kehittämishankkeiden ja sidosryhmäverkostojen kanssa.

Sijoitut meillä toimintaympäristön kehittämisen yksikköön ja osaksi Kestävä kehitys -tiimiä. Päivittäisessä työssäsi voit hyödyntää niin oman tiimisi kuin koko yhtiömme osaamista ja kokemusta.

Toivomme sinulta tiimityötaitoja, tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-tasoista tutkintoa rakentamisesta, suunnittelusta ja/tai kiertotaloudesta) ja työkokemusta rakennusprojekteista. Projektipäällikkönä tarvitset myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia. Lisäksi arvostamme digitaitoja ja näkemystä digitaalisuuden mahdollisuuksien hyödyntämisestä kiertotaloudessa. Kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle uudenlaisen haasteen, mukavan työyhteisön ja henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. virike- ja lounasetu, puhelinetu sekä kattava vakuutusturva työssä ja vapaa-ajalla. Kehitämme henkilöstömme työtyytyväisyyttä määrätietoisesti ja hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä arvo ja voimavara.

Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen hankkeen keston ajan. Työ alkaa maakunnan yhteistyöryhmän sihteeristön myönteisen hankepäätöksen jälkeen, arviolta 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.4.2025. Työtehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tuleva työpisteesi sijaitsee Mikkelissä. Yhtiössämme on tällä hetkellä voimassa etätyökäytäntö, jossa kuukauden aikana voit tehdä enintään 12 etätyöpäivää työtilanteesi näin salliessa.

Toivomme työhakemustasi, ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi 15.4.2023 klo 12 mennessä osoitteella maarit.randelin@mikseimikkeli.fi. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, myös ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Kimmo Haapea, tiiminvetäjä
puh. 0440 361 613
kimmo.haapea@mikseimikkeli.fi

Ps. Lisätietoja meistä löydät täältä.

Julkaistu: 03.04.2023