fbpx

Mikkeli tapahtumakaupunkien kartalle kattavan verkkosivuston myötä

Mikkeli tapahtumat

Mikkeli Events tuo esille sivuston kautta kaupungissa toimivat tapahtumien tekijät, tapahtumapaikat ja kokoustilat.

TIEDOTE

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n Mikkeli Events -hankkeessa on tehty työtä hieman yli puolen vuoden ajan yhdessä tapahtuma-alan yrittäjien ja muiden toimijoiden kanssa. Koronan keskellä taistelevan alan kannalta tärkeintä on ollut saattaa kaikki toimijat yhteen tekemään yhteistyötä ja saada Mikkelin näkyvyys tapahtumakaupunkina kuntoon. 

Yhteistyö, markkinoinnin toteuttaminen ja uusien tapahtumien hakeminen kaupunkiin on jatkuvaa, mutta nyt työssä on astuttu uudelle tasolle. Mikkeliä esitellään tapahtumatoimijoille uuden verkkosivun avulla ja sivusto löytyy osoitteesta https://tapahtumat.mikkeli.fi. 

Etelä-Savon keskuskaupungissa on vuosien saatossa järjestetty useita suurtapahtumia. Ensi kesänä Kalevankankaan tapahtumakeskuksen alueella nähdään Farmari 2022 -tapahtuma, joka on eräs Suomen suurimmista kesätapahtumista. Näyttöjä siis löytyy siitä, että osaamista ja kykyä vaativien ja isojen tuotantojen tekemiseen Mikkelissä on. Nyt se tuodaan entistä paremmin muidenkin tietoon. 

-Mikkelissä on paljon osaajia ja osaamisen esilletuomisen kautta kaupunkiin on mahdollisuus hankkia merkittäviä taiteen, tieteen, musiikin, urheilun ja politiikan tapahtumia, kommentoi Mikkeli Events -hankkeen projektipäällikkö Olli Marjalaakso. 

Uusi sivusto on lähtölaukaus tapahtumakaupungin näkyvään markkinointiin. Osana tätä markkinointityötä julkaistaan myös Mikkelin uusi sähköinen tapahtumakalenteri myöhemmin keväällä. Onnistunut markkinointi ja viestintä edellyttää yrittäjien, järjestötoimijoiden, kaupungin ja MikseiMikkelin saumatonta yhteistyötä. Mikkeli Events kannustaakin kaikkia toimijoita olemaan rohkeasti yhteydessä, jotta tapahtumiin liittyvä palveluiden koko kirjo saadaan uudelle sivustolle näkyviin. 

-Haluamme, että mahdollisimman moni seudullamme toimiva tapahtumien tekijä sekä tapahtumatalo ja kokoustila tulee sivustollemme näkyviin. Soittoa vaan tänne suuntaan, niin tehdään yhdessä Mikkelistä parempi tapahtumakaupunki, toteaa Mikkeli Events -hankkeen tapahtumakoordinaattori Marle Kirvesniemi. 

Mikkeli Events -hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen rahoituksen on MikseiMikkelille myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto. 

Lisätiedot: 

Olli Marjalaakso, p. 0453172651, olli.marjalaakso(at)mikseimikkeli.fi 

Marle Kirvesniemi, p. 0505177126, marle.kirvesniemi(at)mikseimikkeli.fi 

Julkaistu: 11.03.2022