fbpx

Mikkeli Eventsin mahdollistamat tapahtumapilotit starttaavat syyskuussa

Koko perheen liikuntapäivä Mikkelin Urheilupuistossa 18.9.2021 klo 10-15

Koko perheen liikuntapäivä on Urheilupuistossa  järjestettävä ilmainen liikuntatapahtuma. Tapahtumassa on monipuolista liikuntaa ja aktiviteettia kaikenikäisille, vauvasta vaariin.

Ohjelmassa on muun muassa eri lajien testausta, ryhmäliikuntatunteja, partiolaistoimintaa, pomppulinnaa ja paljon muuta, kuten kulttuurikeskus Vekkulan ”Liikkuva Vekkula” -perävaunu, josta avautuu satumaailma. Satumaailman ohjelmassa on mm. kasvomaalausta, pantomiimia, keppihepparata ja ryhmäleikkejä.

Koko perheen liikuntapäivä alkaa kaikille soveltuvalla yhteisellä aamujumpalla klo 10.00. Samaan aikaan käynnistyvät muutkin aktiviteetit. Crossfit Mikkelin harjoituksia on tarjolla klo 11.00 ja klo 13.00. Tapahtuman juontaa tubettajatähti Ilaripro. Hän pitää myös jalkapallon tekniikkakoulua klo 12.00-15.00. Aktiivisen päivän päättää Mikkelin Pallo-Kissojen ja Reippaan välinen jalkapallon juhlaottelu klo 17.00 kissojen 75-vuotiskauden kunniaksi.
Tapahtuma striimataan livenä yhteistyössä Same-eYesin ja Länsi-Savon kanssa.

Tervetuloa liikkumaan kaikkien Urskiin!

Koko perheen liikuntapäivän tuottaa: Mikkelin Pallokissat.

Seuraa tapahtumaa somessa:
Facebook: Koko perheen liikuntapäivä


Rock Art Day, Ristiina 9.10.2021

Moderni nykyaika ja Astuvansalmen kiehtova historia yhdistyvät sykähdyttävällä tavalla RockArt-day, Ristiina -tapahtumassa.

Entisajan myyttiset hahmot sekä taruolennot herätetään henkiin monimuotoisen taiteen avuin. Valo, tanssi, tarinallisuus ja musiikki luovat yhdessä Astuvansalmen kalliomaalauksille, sekä koko alueen historialle aivan uudenlaisen näkökulman ja unohtumattoman elämyksen!

Seuraa tapahtumaa somessa:
Facebook: Rock Art Day

Tapahtumat ovat saaneet rahoituksen Mikkeli Events -hankkeesta. Mikkeli Events -hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaistu: 08.09.2021