fbpx

Mikkeli Events etsii tapahtumatoimijoita – ilmianna itsesi!

Hulivilikarnevaalit Mikkelissä. Kuva: Saara Suomäki

Mikkelissä käytetään puoli miljoonaa euroa tapahtumakaupungin toimintaan seuraavan kahden vuoden aikana. Nyt kartoitetaan alueen tapahtumatoimijoita sekä toimijoiden tarpeita ja ideoita.

Mikkeli Eventsin työn avulla lisätään mahdollisuuksia tapahtumille sekä uudelle liiketoiminnalle tapahtuma-alalla. Tavoitteena on tuoda esille Mikkelin parhaat puolet tapahtumakaupunkina.

Kartoitamme nyt mikkeliläisten tapahtumatuotantoyritysten valmiuksia toteuttaa erilaisia tapahtumia. Mahdollisuuksia on myös uudelle liiketoiminnalle niin sisällön kuin teknisen toteutuksenkin osalta. Palvelumuotoilutyöpajojen avulla yhteiskehitämme paikallista osaamista ja ideoita.

Erilaisten tapahtumapilottien avulla voimme kokeilla uusien tapahtumien toimivuutta Mikkelissä. Uusi tapahtumaidea kannattaakin olla mietittynä hyvin kokonaisvaltaisesti, jotta voimme kehittää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapahtumatoimija – ilmianna itsesi! Keräämme kesän aikana rekisteriä tapahtumatoimijoista, vastaa lyhyeen kyselyyn, kerro ideasi ja jätä yhteystietosi: https://link.webropol.com/s/mikkelievents

Lisätiedot:

Marle Kirvesniemi
tapahtumakoordinaattori
marle.kirvesniemi@mikseimikkeli.fi
puh. 050 517 7126

Kansikuva: Saara Suomäki

Vipuvoimaa EU:lta

Julkaistu: 17.06.2021