fbpx

Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli näytteilleasettajina Aquatech 2021 -messuilla

Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli osallistuvat vesialan Aquatech Amsterdam messuille Alankomaissa 2.-5.11.2021. Myös yrityksillä on mahdollisuus lähteä mukaan.

Aquatech Amsterdam on yksi maailman suurimmista vesialan tapahtumista käsittäen prosessi-, juoma- ja jätevesiveden käsittelyn.

”Messuille osallistuminen antaa Kuopion vesiklusterille ja Blue Economy Mikkelille ainutlaatuisen tilaisuuden tavata vesialan ammattilaisia ympäri maailmaa pitkän etä- ja hybridityöjakson jälkeen”, kertoo ohjelmakoordinaattori Panu Jouhkimo MikseiMikkelistä.

Nelipäiväinen tapahtuma yhdistää yli 18 000 vesialan asiantuntijaa ja yli 650 näytteilleasettajaa. Laajojen koronasulkujen jälkeen messut ovat virkistävä mahdollisuus osallistua inspiroiviin seminaareihin ja tilaisuuksiin, ajankohtaisiin pyöreän pöydän keskusteluihin, Aquatech Innovation Award Show -tapahtumaan sekä vierailla eri näytteilleasettajien osastoilla.

”Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli vastaavat suomalaisen vesiosaamisen ja innovaatioiden voimakkaaseen kysyntään erityisesti kiertotaloudessa ja digitalisaatiossa”, KWC:n kansainvälistymisestä vastaava tutkimuspäällikkö Patryk Wójtowicz sanoo.

Osallistumalla Aquatech 2021 -ohjelmaan kansallisella yhteistyöllä pyritään rakentamaan vahvoja ja monipuolisia kansainvälisiä kumppanuuksia.

Tule mukaan osastollemme 05.451

Myös yrityksillä on nyt mahdollisuus tulla mukaan messuille ja messuständille co-exhibitor statuksella! Jos olet kiinnostunut messuista, otathan pikaisesti yhteyttä Mikkelin ja Kuopion yhteyshenkilöihimme (yhteystiedot alla).

Kuopion vesiklusteri (KWC) on erikoistunut suomalaiseen vesiosaamiseen tarjoten tuotekehitys-, testaus- ja kaupallistamispalveluja. KWC yhdistää yliopistojen verkostot sekä vesialalle keskittyvät monialaiset kansalliset tutkimuslaitokset. KWC toimii kasvun ja innovoinnin edistämisen yhteistyöverkostona start-upeille sekä pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

Blue Economy Mikkeli (BEM) on osa ekoteollisuuspuistoa, jossa yhdistyvät kunnallisten ja teollisten materiaalikiertojen hyödyntäminen osana veden kiertotaloutta. Huippuosaaminen tutkimuksessa, maailmanluokan TKI-ympäristö ja yhteistyö yritysten kanssa luovat edellytykset uusien ratkaisujen ja palvelujen kehittämiselle, niiden kaupallistamiselle sekä liiketoiminnan kehittämiselle. Huippuluokan MBR-jätevedenpuhdistamo täysimittaisine jätevedenkäsittelyä ja veden talteenottoa koskevine testaus- ja pilotointiympäristöineen tekee BEM:stä ainutlaatuisen alustan ja yhteistyöverkoston yrityksille ja TKI-toimijoille.

Yhteystiedot:

Panu Jouhkimo
Ohjelmakoordinaattori, Blue Economy Mikkeli
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
panu.jouhkimo@mikseimikkeli.fi
+358 44 598 6854

Patryk Wójtowicz
Tutkimuspäällikkö, Kuopion vesiklusteri (KWC)
Savonia-ammattikorkeakoulu
patryk.wojtowicz@savonia.fi
+358 44 785 55 64

Julkaistu: 07.10.2021