fbpx

Kaupunginvaltuuston yritysvierailut jatkuvat

Anttolan kylänraitti

Tavoitteena on, että valtuutetuille tulevat tutuiksi erikokoiset yritykset eri toimialoilta ja eri puolilta kaupungin aluetta.

Vierailuilla on yrityksen toiminnan esittelyn ja kuulumisten lisäksi tärkeää käydä vapaata keskustelua päättäjien kanssa kaupungin elinvoimasta ja yrittäjyydestä Mikkelissä.

Syksyn ensimmäinen vierailupäivä toteutetaan torstaina 6. lokakuuta klo 16-20 Anttolan yrityksiin tutustuen. Kohteina ovat Ollinmäen viinitila, Hauhalan Hanhifarmi ja Saimaanranta Resort. Loppuvuoden aikana ovat ohjelmassa vielä tutustumismatkat Ristiinaan ja keskusta-alueen yrityksiin.  

Erityisesti luottamushenkilöille suunnatut yritysvierailut aloitettiin vuonna 2021 tehdyn valtuustoaloitteen pohjalta ja käynnistettiin vuoden 2022 alussa.

Mukaan vierailuille on kutsuttu myös keskeiset virkamiehet, kehitysyhtiö Miksein henkilöstöä sekä elinkeinoelämän edustajia Kauppakamarista ja yrittäjäjärjestöistä.  

Median edustajat ovat tervetulleita mukaan matkalle. Mukaantulosta pyydetään ilmoittamaan Mari Meriläiselle (puh. 040 547 9716 tai mari.merilainen@mikseimikkeli.fi) viimeistään ma 3.10. klo 15.00. 

Lisätietoja: 

Mari Meriläinen, palvelujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, puh. 040 547 9716 tai mari.merilainen@mikseimikkeli.fi 

Aki Kauranen, strategia- ja kehityspäällikkö, Mikkelin kaupunki, puh. 044 794 2093 tai aki.kauranen@mikkeli.fi  

Julkaistu: 29.09.2022