fbpx

Kallioniemestä kiinnostuneille julkinen näyttö torstaina 29.9. klo 12-14

Kallioniemen huvila. Kuva: Pihla Liukkonen

Mikkelin kaupunki järjestää Kallioniemen matkailukohteesta julkisen näytön torstaina 29.9. klo 12-14.

Kaupunki etsii matkailukohteeseen uutta yrittäjää ja näytön tavoitteena on esitellä Kallioniemen aluetta toiminnasta kiinnostuneille.

”Olemme käynnistämässä Kallioniemen vuokrasopimuksen kilpailutuksen tuleville vuosille. Ensimmäinen vaihe kohti ensi kevään kilpailutusta on markkinavuoropuhelutilaisuuden järjestäminen. Tämä Kallioniemen esittelytilaisuus haluttiin tuoda mahdolliseksi ennen varsinaista markkinavuoropuhelutilaisuutta. Haluamme, että kaikilla Kallioniemestä kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua kohteeseen ennen kilpailutuksen alkamista”, Minna Rautio kaupungin vuokraus- ja käyttöpalveluista kertoo.

Kallioniemi on aiemmin tarjonnut ruoka- ja majoituspalveluita Saimaan rannalla Astuvansalmen läheisyydessä. Veneilijöille on tarjottu mm. venetankkauspalvelua. Alueella sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokas E.N.Setälän 1896 valmistunut huvila, Rantamakasiini sekä venelaiturit. Kohde on suosittu veneilijöiden kesäkohde ja sijaitsee aivan Astuvansalmen kalliomaalausten läheisyydessä, joka on Pohjois-Euroopan suurimpiin kuuluva kalliomaalauskohde.

Tervetuloa näyttöön 29.9.2022 klo 12-14 osoitteessa: Kallioniementie 106, 52360 Someenjärvi.

Lisätiedot:

Mikkelin kaupunki, vuokraus- ja tilapalvelut
Minna Rautio, palvelukoordinaattori
Puh. 044 794 2180 tai etunimi.sukunimi@mikkeli.fi

Linda Asikainen, palvelujohtaja
Puh. 040 129 4914 tai etunimi.sukunimi@mikkeli.fi

Kansikuva: Kallioniemen huvila, Kuva: Pihla Liukkonen

Julkaistu: 23.09.2022