fbpx

Hyvä sijainti toi Ponssen Visulahteen

Ponsse Oyj:n Ville Kautonen uuden hallin rakennustyömaalla

Visulahden uusi logistiikan ja kaupan alue sai ensimmäisen toimijansa, kun ympäri maailmaa metsäkoneitaan toimittava, menestynyt pörssiyhtiö Ponsse Oyj avasi oman palvelukeskuksensa Visulahteen helmikuussa 2019.

Kaakkois-Suomen aluemyyntipäällikkö Ville Kautonen suihkii Mikkelistä laajalla säteellä asiakkaiden luo. Visulahdessa yritys tarjoaa myynti-, varaosa-, huolto- ja koulutuspalveluja.

-Odotimme pitkään sopivaa paikkaa. Tämä sijainti on meille huippu, kun tänne pääsee erilaisella raskaalla kalustolla vanhalta ja uudelta tieltä, eikä tarvitse tulla siltojen kautta.

Metsäkoneet lähtevät Vieremältä maailmalle Iisalmesta rautateitä pitkin ja lavettikuljetuksina Viitostietä pitkin.

-Meillä käytetään paljon lavettiliikennettä, kun metsäkoneita kuljetetaan Vieremältä pikitien päähän satamaan lastattavaksi laivoihin. Uusi huoltopalvelukeskus on suunniteltu niin, että pihalle mahtuvat lavetit ja kuljettajat voivat viettää täällä lepohetken ennen matkan jatkumista.

Etelä-Savo tunnetaan vahvana metsäteollisuuden alueena, jossa sijaitsee myös useita puunjalostuslaitoksia.

-Teemme kaiken asiakaslähtöisesti, joten huoltopalvelujen kannalta meille on tärkeää, että olemme esimerkiksi meille varaosia toimittavien kuljetuspalvelujen äärellä.

Teksti: Päivi Kapiainen-Heiskanen

Julkaistu: 28.03.2019