fbpx

50 yritystä esittelee kesä- ja vakituisia työpaikkoja RekryON-tapahtumassa

Työnhakijat ja työnantajat kohtaavat jälleen, kun perinteinen RekryON järjestetään torstaina 22.2.2024 klo 13–17 Mikkelissä Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla. Tänä vuonna mukana on noin 50 yritystä tai yhteisöä esittelemässä toimintaansa ja työmahdollisuuksia – tarjolla on niin kesä- kuin vakituisia työpaikkoja.

Tapahtumat järjestelyt aloitettiin marras-joulukuussa ja yritysten ilmoittautuminen oli avoinna tammikuun loppuun. ”Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut suurta, ja on erittäin hienoa, että Stellassa kohdataan näin isolla porukalla”, iloitsee Mikkelin kehitysyhtiö Miksein palvelujohtaja Mari Meriläinen. ”Toivottavasti jokainen kävijä saa luotua kontakteja työllistymiseen, harjoitteluun tai opinnäytetyöhön”, hän jatkaa.

Oheisohjelmassa mm. työpajoja

TE-palvelujen työnhakuklinikalla jaetaan vinkkejä ansioluettelon ja työhakemuksen laatimiseen. Klinikka on auki koko tapahtuman ajan.

Käyttöopastusta LinkedIn -työelämäverkoston haltuunottoon on tarjolla työpajoissa klo 14 ja klo 16.30. Muina aikoina oman LinkedIn-profiilin hiomiseen saa henkilökohtaista sparrausta Mikkelin kehitysyhtiö Miksein osastolta.

TE-live tuottaa ja esittää sisältöä mukanaolevista yrityksistä.

Eri toimialat laajasti edustettuina

Yritysten esittelyt ja tiedossa olevat avoimet työpaikat löytyvät rekryon.fi sivustolta. Kaikki yritykset tullaan esittelemään myös RekryONin somekanavissa. Mukana olevat yritykset edustavat laajasti ja kattavasti eri toimialoja, ja löytyvät verkkosivuilta myös toimialoittain jaoteltuina.

Mukana on myös koulutusorganisaatiota. Lisäksi Mikkelin ympäristökuntien työpaikkoja esitellään kootusti kuntien (Mäntyharju, Juva ja Kangasniemi) osastoilla.

Viestintäyhteistyötä on tehty oppilaitosten kanssa, joten myös nuoria työnhakijoita odotetaan mukaan runsain joukoin.

Lisätietoja

Saara Liukkonen, tapahtuman tuottaja, SaaraLiu, puh. 040 502 0583 tai saaraliu@saaraliu.fi

Miia Korja, asiakkuuskoordinaattori, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, puh. 0440 875 436 tai miia.korja@mikseimikkeli.fi

Mari Meriläinen, palvelujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, puh. 040 547 9716 tai mari.merilainen@mikseimikkeli.fi

www.rekryon.fi

Julkaistu: 12.02.2024