fbpx

Mikkelin seudulle haetaan osaajia verkkorekrytapahtumassa 18.11.

Mikkelin seudun RekryONLINE-verkkorekrytapahtuma pyrkii lisäämään seudun näkyvyyttä valtakunnallisesti ja saamaan alueelle uusia osaajia.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 18.11. kello 14–17.

– Tapahtuma sopii kaikille Mikkelin seudun yrityksille, joilla on työpaikkoja avoinna nyt tai avautumassa lähiaikoina. Erityisesti ne alat ja yritykset, joilla on haastetta löytää sopivia tekijöitä alueeltamme, hyötyvät tapahtumasta, sillä tapahtumaa markkinoidaan valtakunnallisesti eri kanavissa sekä työnantajien haluamiin oppilaitoksiin ympäri Suomen, järjestäjä Mira Myyryläinen Mikkelin seudun muuttajahankkeesta toteaa.

Osallistuminen on työnantajille helppoa ja maksutonta. Yrityksen yhteyshenkilön ei tarvitse siirtyä fyysisesti minnekään, ainoastaan olla tavoitettavissa tapahtuman ajan.

– Verkossa tapahtuva rekrytointi on tätä päivää ja työnantajien keskuudessa se koetaan helpoksi tavaksi päästä ensikontaktiin hakijoiden kanssa. Live-kohtaamista tämä ei voita, mutta alkuun tällä pääsee mukavasti. Sitä paitsi tällainen tapahtuma tuo seudullemme ja yrityksillemme hyvää näkyvyyttä, Myyryläinen sanoo.

Tapahtuma palvelee sekä paikallisia yrityksiä että hakijoita, mutta erityisesti RekryONLINE palvelee ulkopaikkakuntalaisia, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan Mikkelin seudulle.

Osallistuminen ei vaadi yrityksiltä suurta vaivannäköä. Riittää, kun ilmoittautuu mukaan nettisivulla ja on valmiina vastaanottamaan kyselyitä. Seudullinen RekryONLINE-tapahtuma järjestetään osoitteessa eroakiireesta.fi/rekryonline. Työnantajien ilmoittautuminen tapahtuu sivulla olevan lomakkeen kautta. Työnhakijat näkevät mukana olevat työnantajat sitä mukaa, kun niitä sivulle ilmoittautuu, mutta työpaikat aukeavat hakuun vasta tapahtumapäivänä.

– Pienenä vinkkinä työnantajille – mitä nopeammin ilmoittaudut mukaan, sitä suuremman näkyvyyden saat valtakunnallisessa markkinoinnissa, kannustaa Myyryläinen.

Mikkelin seudun RekryONLINE keskiviikkona 18.11.2020 klo 14 – 17 osoitteessa eroakiireesta.fi/rekryonline. Tänä vuonna RekryONLINE järjestetään osana DigiSyke-tapahtumaa.

Mikkelin seudun RekryONLINE-tapahtuman järjestää Mikkelin seudun muuttajahanke Solmu yhteistyössä Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelujen kanssa.

Julkaistu: 03.11.2020