fbpx

Hyvä Asiakkaamme,

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei on ottanut käyttöön Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistuksen koronavirusepidemian rajoittamiseen liittyen. Vaikutukset toimintaamme ovat seuraavat:
  • Henkilöstömme siirtyy pääsääntöisesti etätyöhön maanantaista 16.3.2020 alkaen. Olemme etätyössä 31.7.2020 saakka. Pyrimme järjestämään jo sovitut tapaamisemme sovitussa aikataulussa, mutta suosittelemme tapaamisen järjestämistä etäyhteydellä, mikäli tämä on Teille mahdollista. Katso ohje etäkokoukseemme liittymiseen.
  • Henkilöstömme on etätyön aikana normaalisti töissä ja tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse. Löydät henkilöstömme yhteystiedot täältä: www.mikseimikkeli.fi/henkilosto.  Koronalinjamme palvelee arkisin klo 8-16 numerossa 010 340 3080. Myös yleinen puhelinnumeromme 015 361 600 palvelee arkisin klo 8-17.
  • Pyrimme järjestämään tulevat tapahtumamme siten, että voitte osallistua tapahtumaan etäyhteydellä. Sen sijaan tulevat lähikoulutustilaisuutemme ovat pääsääntöisesti peruttu. Voit tarkistaa kunkin tilaisuuden tilanteen tapahtumakalenteristamme osoitteessa: www.mikseimikkeli.fi/tapahtumat. Katso myös ohje etäkokoukseemme liittymiseen.
  • Mikäli olet jo ilmoittautunut johonkin tapahtumaamme tai koulutukseemme, saat asiaan liittyen erillisen viestin, jossa kerrotaan kyseisen tilaisuuden järjestämistavasta tai mahdollisesta peruuntumisesta.
  • Siirrämme tulevat yleisötilaisuutemme toistaiseksi myöhempään ajankohtaan.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot:

Juha Kauppinen, toimitusjohtaja
Puh. 0440 361 616
juha.kauppinen@mikseimikkeli.fi

Petri Pelli, palvelujohtaja
Puh. 050 372 4344
petri.pelli@mikseimikkeli.fi