Koronaviruksen vaikutukset Mikkelin kehitysyhtiö Miksein toimintaan - Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Hyvä Asiakkaamme,

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei on ottanut käyttöön Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistuksen koronavirusepidemian rajoittamiseen liittyen. Vaikutukset toimintaamme ovat seuraavat:
  • Henkilöstömme siirtyy pääsääntöisesti etätyöhön maanantaista 16.3.2020 alkaen. Pyrimme järjestämään jo sovitut tapaamisemme sovitussa aikataulussa, mutta suosittelemme tapaamisen järjestämistä etäyhteydellä, mikäli tämä on Teille mahdollista. Katso ohje etäkokoukseemme liittymiseen.
  • Henkilöstömme on etätyön aikana normaalisti töissä ja tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse. Löydät henkilöstömme yhteystiedot täältä: www.mikseimikkeli.fi/henkilosto.  Myös yleinen puhelinnumeromme 015 361 600 palvelee arkisin klo 8-17.
  • Pyrimme järjestämään tulevat tapahtumamme siten, että voitte osallistua tapahtumaan etäyhteydellä. Sen sijaan tulevat lähikoulutustilaisuutemme ovat pääsääntöisesti peruttu. Voit tarkistaa kunkin tilaisuuden tilanteen tapahtumakalenteristamme osoitteessa: www.mikseimikkeli.fi/tapahtumat. Katso myös ohje etäkokoukseemme liittymiseen.
  • Mikäli olet jo ilmoittautunut johonkin tapahtumaamme tai koulutukseemme, saat asiaan liittyen erillisen viestin, jossa kerrotaan kyseisen tilaisuuden järjestämistavasta tai mahdollisesta peruuntumisesta.
  • Siirrämme tulevat yleisötilaisuutemme toistaiseksi myöhempään ajankohtaan. Esimerkiksi 13.5. Mikaelissa järjestettävä Myyntitsembalot -tapahtuma siirretään syksylle.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot:

Juha Kauppinen, toimitusjohtaja
Puh. 0440 361 616
juha.kauppinen@mikseimikkeli.fi

Petri Pelli, palvelujohtaja
Puh. 050 372 4344
petri.pelli@mikseimikkeli.fi

Valikko