fbpx

Tervetuloa liittymään Mikkelin kehitysyhtiö Miksein järjestämään tilaisuuteen etäyhteydellä.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei järjestää etäpalavereja, koulutuksia ja tapahtumia Microsoft Teams -sovelluksen kautta. Voit liittyä Teams-tapahtumaan milloin tahansa ja lähes millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla itselläsi Teams-tiliä tai sovellusta. Tarvitset vain internetselaimella varustetun päätelaitteen. Jos sinulla ei ole tiliä, voit liittyä vieraana seuraamalla näitä ohjeita.

  1. Olet vastaanottanut kalenterisovellukseesi tai sähköpostiisi kutsun Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ltä. Siirry tilaisuuden kutsuun ja valitse ”Liity Microsoft Teams -kokoukseen”.
  2. Jos aiot liittyä kokoukseen mobiililaitteella, kuten matkapuhelimella, suosittelemme lataamaan ennakkoon maksuttoman Microsoft Teams -sovelluksen laitteeseesi sovelluskaupasta.
  3. Eteesi avautuu nyt verkkosivu, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää selaimena joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.
  4. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Jos kokoushuone (tai toinen kokoukseen yhdistetty laite) on lähelläsi, valitse Poista ääni käytöstä välttääksesi häiriöitä. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimellasi.
  5. Kun olet valmis, valitse Liity nyt.
  6. Siirryt nyt tilaisuuden aulatilaan ja meille on ilmoitettu saapumisestasi. Odota hetki, liitämme sinut kokoukseen.

Mikäli sinulla on jo käytössä Microsoft Teams -sovellus, voit liittyä tilaisuuteen käyttämällä olemassa olevaa Teams-sovellustasi.