fbpx

Ehot Oy palkittiin Mikkelin alueen vuoden 2022 Uusyrittäjänä

Ehot Oy palkittiin 5.9.2023 Mikkelin alueen Vuoden 2022 Uusyrityksenä

Mikkelin seudun Uusyrityskeskus on palkinnut Ehot Oy:n Vuoden 2022 Uusyrittäjänä. Vuoden Uusyrittäjä -kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka ovat perustaneet yrityksensä Uusyrityskeskuksen avustuksella ja joiden yritystoiminta on ollut menestyksekästä.

Alueilla palkitut yrittäjät ilmoitetaan samalla valtakunnalliseen kilpailuun, jossa kilpailun raati valitsee finalistit. Ehdotusten perusteella valitaan myöhemmin myös valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä.

Vuonna 2019 perustettu Ehot Oy on kasvanut nopeasti. Juuri koronan alla perustettu yritys toimii lastensuojelun alalla ja yrityksellä on Mikkelissä erityisen huolenpidon ja vaativan huolenpidon yksiköt. Nykyään yritys työllistää noin 40 osaajaa.

–Ehot Oy on loistava esimerkki siitä, kuinka yrittäjähenkisyys, kova työ ja halu kehittää alaa voivat johtaa menestykseen. He ovat olleet rohkeita investoimaan ja kasvaneet merkittävästi lyhyessä ajassa, Mikkelin seudun Uusyrityskeskuksen puheenjohtaja Esko Pitkänen kertoo.

Palkinnoksi yrittäjät saivat Pauliina Rundgrenin Tikka-seinäkellon. Palkinnon vastaanottivat Ehot Oy:n puolesta Ville Rouhiainen, Tommi Mustonen ja Matti Kortelainen.

Julkaistu: 05.09.2023