fbpx

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei ja Etelä-Savon Kauppakamari selvittävät yritysten lentomatkustustarpeita

Mikkelin lentoasema ilmasta

Etelä-Savon Kauppakamari ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksei ovat lähettäneet Mikkelin seudun yrityksiin kyselyn lentomatkustustarpeista.

Kysely on lähetetty satunnaisotannalla valittuun 1200 yritykseen, mutta halutessaan mikä tahansa yritys voi osallistua kyselyyn.

-Mikkelissä on pitkään pohdittu Mikkelin lentoaseman roolia osana alueellista saavutettavuutta. Viimeisten kuukausien aikana olemme pyrkineet muodostamaan kokonaiskuvaa lentoaseman tilanteesta ja mahdollisuuksista. Osana tätä kokonaiskuvaa selvitetään myös alueella toimivien yritysten tarpeita, viestintäpäällikkö Jukka Kumpusalo MikseiMikkelistä kertoo.

-Lentoliikennekyselyjä on viime kuukausina toteutettu mm. Pohjanmaan kauppakamarin ja Tampereen kauppakamarin toimesta. Tällä kyselyllä saadaan vertailukelpoista tietoa myös Itä-Suomen osalta, Tanja Puputti Etelä-Savon kauppakamarista toteaa.

Kysely on avoinna 18.2.2022 klo 23.59 saakka. Kyselyyn voi osallistua sähköpostitse saapuneen linkin kautta tai suoraan osoitteessa:
https://link.webropolsurveys.com/S/F6C5C75B25D6B998

Kysely tuotetaan Työ- ja elinkeinoministeriöltä saadulla alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemiseen tarkoitettua määrärahalla. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Lisätiedot:

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
Jukka Kumpusalo, viestintäpäällikkö, puh. 044 794 5694
Olli Marjalaakso, Mikkeli-myyjä, puh. 045 317 2651

Etelä-Savon Kauppakamari
Tanja Puputti, koulutus- ja palvelupäällikkö, puh. 044 591 5093

Etelä-Savon maakuntaliiton logo, esavo

Julkaistu: 07.02.2022