fbpx

Haussa uudenlaisia tapahtumia Mikkeliin

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on avannut tapahtumanjärjestäjille kaksi tapahtumahakua, joilla halutaan uudenlaisia tapahtumia Mikkeliin.

Mikkeli Events -hankkeen ”KESÄKARONKKA 2023” -tapahtumapilottihaku avautui 27.6. ja ehdotusten määräaika on 31.7.2023.

Haussa haetaan tapahtumia, jotka ovat osallistujille maksuttomia. Erityisesti haetaan uudenlaisia tapahtumasisältöjä kesäkauden päätökseen. Sisältöjen toteutuksissa tulee huomioida eri-ikäiset asiakasryhmät ja toteutuspaikan tulee sijaita Mikkelissä.

Tapahtumatupsahduksesta maksetaan 500 – 2000€ (ALV 0 %) kiinteä korvaus. Maksettava korvaussumma voi olla osa isomman kokonaisuuden rahoitusta tai kattaa kaikki kulut.

Katso hakuilmoitus täällä (ehdotuksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen Mikkelin kaupungin tarjouspalveluun):
https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/SiirryTarjouspyyntoon?p=21&tpId=465804

Keula kohti Mikkeliä -hankkeen kumppanuushaku puolestaan on tarkoitettu sellaisille tapahtumille, joiden budjetin tulee merkittävältä osin muodostua yksityisestä tulorahoituksesta, esimerkiksi pääsymaksuista, osallistumismaksuista, paikkamaksuista ja/tai sponsorituloista. Tavoitteena on uuden tapahtuman taloudellinen itsenäisyys pitkällä aikajänteellä. Ehdotusten määräaika on 1.8.2023 aamulla.

Kumppanuudella nopeutetaan tapahtumien kasvua alueellisesti merkittäviksi tapahtumiksi ja helpotetaan uusien tapahtumakonseptien kokeilua. Toteutuspaikan on sijaittava Mikkelissä.

Kumppanuus on arvoltaan 1000 – 5000€ (alv 0%). Maksettava kumppanuussumma voi toimia ainoastaan tapahtuman osarahoituksena. Budjetissa yksityisen rahoituksen osuuden on oltava merkittävässä roolissa.

Katso hakuilmoitus täällä (ehdotuksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen Mikkelin kaupungin tarjouspalveluun):
https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/SiirryTarjouspyyntoon?p=21&tpId=466588

    Etelä-Savon maakuntaliiton logo, esavo

Julkaistu: 04.07.2023