fbpx

Koiratarvikeverkkokauppa laajalla tuotevalikoimalla sekä omilla tuotemerkeillä

Yrityksen virallinen nimi: Tmi Darkesch Design
Toimiala: Kauppa
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: 125 000
Yrityksen www-sivut: https://koiratarvikehaukkula.fi/

Oletko haaveillut omasta koiratarvikkeiden verkkokaupasta? Nyt sinulla olisi loistava tilaisuus tarttua ammattilaisen rakentaman koiratarvikkeiden verkkokaupan ruoriin!

Myynnissä on kovan liikevaihdon tehnyt erittäin hyvämainen B2C koiratarvikkeiden verkkokauppa! Kaupalla on laaja tuotevalikoima ja sen integraatio mahdollistaa omanlaisen riskittömän kasvun laajalla tuotevalikoimalla. Verkkokauppa on ammattilaisen rakentama ja se on alusta lähtenyt kovaan nousukiitoon. Liiketoimintakauppaan kuuluu myös kaupan kaksi omaa brändiä ja niiden tuotteet. Kauppaan kuuluu koko varasto, sometilit, kaikki yhteydet tukkuihin ja toimittajiin. Verkkokaupan alustan ja tekotavan vuoksi, kauppaa pystyt kasvattamaan niin isoksi kuin haluat. Esimerkiksi B2B puolelle on myös helppo lähteä laajentumaan omien tuotemerkkien osalta.

Verkkokaupalle on lyhyessä ajassa tullut vakiintunut asiakaskunta ympäri Suomea ja kauppa on jatkanut kasvuaan jatkuvasti. Verkkokauppaa on rakennettu huolella alan ammattilaisen toimesta ja tästä on uuden yrittäjän helppo jatkaa. Verkkokaupalla on hyvä maine, varsinkin loistavasta asiakaspalvelusta ja laajasta tuotevalikoimasta, joka ei kuitenkaan vaadi sinulta omaa suurta varastoa, tämä on kaupan yksi kilpailuetu. Kauppa on luonnollisesti optimoitu tärkeimmille hakusanoille.

Verkkokaupalla on kaikki tärkeimmät sometilit: facebook, instagram ja tiktok. Kaikkiin kanaviin on panostettu. Kaupalla on valmiina myös kaikki maksetun mainonnan tilit meta, google ja tiktok. Kaikki logistiikkaan liittyvät asiat ovat myös tehty huolella. Verkkokaupalla on useita someyhteistyökumppaneita ja Etelä-Suomessa toimiva koira-alan yritys.
Verkkokaupan nykyinen yrittäjä kouluttaa uuden yrittäjän tarvittaessa käyttämään kauppaa 1kk ajan ja sen jälkeen on käytettävissä teknisenä tukena sovitusti.

Verkkokaupan hinta perustuu kaupan tekemiseen kuluneeseen aikaan ja kuinka sitä on testattu ja optimoitu juuri kaupan omalle kohderyhmälle. Kauppaan on tehty useita tärkeitä automaatioita, jotka säästävät aikaa huomattavasti kauppiaan päivittäisiltä työtehtäviltä. Kaupan kuviin ja kuvateksteihin on panostettu.

Tärkeimpien tuotteiden osalta hakusanaoptimointia on tehty huolella ja se näkyy myös googlen hakutuloksissa. Kauppaan sisältyy tämän kaiken lisäksi:
– maksullisen somemarkkinoinnin + googlemarkkinoinnin koulutus
– analytiikka työkalujen käyttö ja niiden tulkitseminen
– kuvanmuokkauksen koulutus
– seo optimoinnin koulutus
– sähköpostimarkkinoinnin koulutus
– verkkokaupan käyttämisen ja kehittämisen koulutus 30h
– tukut-> sopimukset neuvoteltavissa varmasti uudelle yrittäjälle

Verkkokaupan kovan kasvun vuoksi, yrittäjä on päättänyt myydä liiketoiminnan ajanpuutteen vuoksi. Verkkokaupan toiminta ja sen kehittäminen jatkuu normaalisti.

Ota yhteyttä:

Elisa Sipilä
040 8488754
elisa@darkeschdesign.fi