fbpx

Idyllinen ja tunnettu lomakeskus Mäntyharjun järvimaisemissa

Yrityksen virallinen nimi: Lomakeskus Tommolansalmi Oy
Toimiala: Majoitus-, ravintola- ja elintarviketoimiala
Yrityksen sijaintikunta: Mäntyharju
Hinta: Neuvoteltavissa
Yrityksen www-sivut: https://www.tommolansalmi.fi/

Myytävänä monipuolisista palveluistaan ja aktiviteeteistaan tunnettu lomakeskus ja kesäravintola Mäntyharjun idyllisissä järvimaisemissa.

Lomakeskus Tommolansalmi sijaitsee Mäntyharjulla, valtatien 15 varrella Mikkelin ja Kouvolan välillä. Lomakeskuksen lähiseudulta löytyvät mm. Repoveden kansallispuisto sekä monet muut retkeilijöiden ja lapsiperheiden suosimat retkeilyreitit ja kohteet Etelä-Savon ja Saimaan alueelta.

Lomakeskukseen kuuluu kolme erillistä maa-aluetta (yht. 12 ha), joista yksi on vielä kokonaan rakentamaton. Alueella on noin 30 matkailuajoneuvopaikkaa, moderneja ympäri vuoden vuokrattavia lomamökkejä, kesäaikaan vuokrattavia kesämökkejä, kaksi vuokrattavaa rantasaunaa sekä mm. vuonna 2018 valmistunut moderni camping-alueen huoltorakennus sekä vuonna 2021 kattavasti remontoitu vastaanotto- ja kesäravintolarakennus, jossa on mahdollista harjoittaa kahvila-, ravintola- ja kioskitoimintaa. Lisäksi alueella on erilaisia aktiviteetteja ja välinevuokraamo. Alueella on runsaasti rakentamatonta tilaa, ja alueen ranta-asemakaava mahdollistaa lisärakentamisen matkailu- tai asumiskäyttöön.

Tommolansalmi tunnetaan suosittuna lomakohteena ja kesäravintolana, jolla on vakiintunut paikallisista asukkaista ja mökkeilijöistä koostunut asiakaskunta. Lomakeskus houkuttelee ympäri vuoden myös runsaasti kotimaisia matkailijoita sekä ulkomaalaisia matkailijoita etenkin Keski-Euroopasta.

Asiakkaat arvostavat etenkin lomakeskuksen monipuolisia aktiviteetteja, joista retkeily ja pyöräily lähiseudulla sekä veneily, suppailu ja kalastus Korpijärvellä ovat suosituimpia. Monipuolisista kalakannoistaan tunnettu Korpijärvi sekä lähiseudun rauhalliset tiet ja metsämaastot mahdollistavatkin etenkin kalastus-, pyöräily- ja retkeilyaktiviteettien kehittämisen alueella. Tommolansalmella on järjestetty myös esimerkiksi työhyvinvointiin ja erilaisiin tapahtumiin liittyvää toimintaa, ja näitä palveluja on mahdollista kehittää myös edelleen. Lähiseudulla on myös retkeily- ja matkailupalveluita tarjoavia yrityksiä, joiden kanssa on mahdollista luoda yhteisiä palveluja.

Lomakeskus Tommolansalmi Oy on menestynyt ja taloudellisesti vakavarainen perheyritys, joka on ollut saman perheen hallussa jo 1970-luvun lopulta saakka. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi vakituista työntekijää ja kesäaikaan lisäksi muutamia kesätyöntekijöitä. Yritys omistaa kaikki kolme erillistä myytävänä olevaa maa-aluetta, alueen rakennukset ja rakennusten kaluston sekä välinevuokraamon välineet. Kauppaan kuuluvista asioista on mahdollista neuvotella erikseen. Yritys myydään nykyisten omistajien eläkkeelle jäämisen vuoksi.

Ota yhteyttä:

Eeva Leskinen
0400 754 835
info@tommolansalmi.fi