fbpx

Kangaskauppa ja ompelimo loistavalla liikepaikalla

Yrityksen virallinen nimi: Otavan Nahka ja Tekstiili Anne Martikainen
Toimiala: Kauppa, Palvelut
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa

Otavan Nahka ja Tekstiili on loistavan sijainnin omaava kangaskauppa ja ompelimo, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1996 lähtien. Yritys on toiminut samalla liikepaikalla, idyllisessä Nuijamiehen kaupunginosassa, jo yli 10 vuotta. Liikehuoneiston edessä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja. Yrittäjän eläkepäivien koittaessa yrityksen liiketoiminta on myynnissä.

Hyvämaineinen yritys tekee ompelutöitä sekä henkilöasiakkaille että yrityksien sopimustoimittajana. Asiakaskunta on hyvin vakiintunut. Suurin osa yrityssopimuksista siirtyy jatkajalle. Yrityksellä on myös laaja valikoima kankaita ja tarvikkeita myynnissä. Kangas- ja tarvikevarasto siirtyy liiketoimintakaupan mukana jatkajalle. Myös ompelukoneita on mahdollista sisällyttää kauppaan.

Jatkajalla on hyvät mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa tulevaisuudessa kangas- ja tarvikevalikoimaa kasvattamalla. Ompelutöiden tilaustöitä riittäisi useammallekin henkilölle. Lisäksi verkkokaupan perustaminen mahdollistaisi liikevaihdon kasvun ja myyntialueen laajentumisen.

Nykyinen yrittäjä on valmis tukemaan jatkajaa alussa. Yritys toimii vuokratiloissa, jossa vuokrasopimus on mahdollista siirtää jatkajalle.

Ota yhteyttä:

Anne Martikainen
040 417 6043
otavannahkajatekstiili@gmail.com