fbpx

Teboil-huoltamo 40 vuoden historialla

Yrityksen virallinen nimi: Savon Rekkahuolto Oy
Toimiala: Majoitus-, ravintola- ja elintarviketoimiala, Palvelut
Yrityksen sijaintikunta: Mikkeli
Hinta: Neuvoteltavissa
Yrityksen www-sivut: http://www.teboilmikkeli.fi/

Johtokadun Teboil on palvellut uskollisia kanta-asiakkaitaan samalla paikalla jo yli 40 vuotta, joista viimeiset 3 nykyisten yrittäjien käsissä. Palveluihin kuuluvat kotiruokalounas buffet-pöydästä, kahvio, polttoainemyynti, autopesu ja huoltotoiminta – tämä on siis myös ihan oikea huoltoasema, myös autoille.

Teboil toimii myös Veikkauksen asiamiespisteenä ja Matkahuollon pienpakettipisteenä. Tämä on just se huoltoasema, jonka sadepäivän palvelutarina sosiaaliseen mediaan jaettuna toi lyhyessä ajassa yli 6000 tykkäystä. ”Aivan ihastuttavan luovaa ja hauskaa palvelua, joka sopii kyllä hyvin ko. kahvilan iloiseen ilmapiiriin ja rentoon meininkiin”. Kanta-asiakkaat pitävät perusliikevaihdon käynnissä ja sijainti on hyvä.

Yritys toimii vuokratiloissa ja myydään liiketoimintakauppana. Sitoutunut henkilöstö jatkaa mielellään myös uuden toimijan palveluksessa. Samuli ja Marko sparraavat ilomielin Mikkelin Teboilin uuden yrittäjän hänen menestystarinansa alkuun ja ovat valmiita vahdinvaihtoon heti sopivan jatkajan löytyessä. Uuden yrittäjän on tehtävä kauppiassopimus Teboilin kanssa. Oletko sinä seuraava tekijä perinteikkään huoltamopaikan yrittäjänä?

 

Ota yhteyttä:

Samuli Laitinen
040 628 8388
samuli.laitinen@savonrekkahuolto.fi