fbpx

Apua Yrityskummista

Apua Yrityskummista, kuvassa Mikkelin kummeja

Apua yrityskummista

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityskummit tarjoavat vertaistukea, uusia näkökulmia ja mentorointia. Yrityskummilta saat käyttöösi hänen kokemuksensa ja asiantuntemuksensa. Hän toimii sparrajanasi ja keskustelukumppaninasi tarjoten sinulle ohjausta ja tukea päätöksenteossasi. Keskustelusi yrityskummin kanssa ovat luottamuksellisia ja ne etenevät omien tarpeidesi ja edellytyksesi mukaisesti. Teet itse päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta.

Yrittäjänä saat kokeneelta yrityskummilta tukea yrityksesi ja sen ympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa. Yhdessä yrityskummin kanssa analysoit yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet. Yrityskummi on myös tukenasi, kun punnitset keinoja asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.

Tee hakemus www.yrityskummit.fi- sivuilla ja kerro minkälaista kummia ja apua haet. Hakemus on luottamuksellinen ja tietoja käytetään vain yrityskummipalvelun yhteydessä, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Hakemus tulee Etelä-Savon aluekummin ja aluekoordinaattorin käsittelyyn, jotka etsivät sinulle oikean kummin. Saat tietoosi kummin yhteystiedot ja voitte sopia ensimmäisestä tapaamisesta.

Jos haluat ryhtyä yrityskummiksi, ole yhteydessä MikseiMikkeliin Kirsi Mättölään.

Soita tai laita sähköpostia.

Haetuimmat

Etsi
Generic filters
Exact matches only