fbpx

MikseiMikkeli Rahoitusanalyysi -palvelu

MikseiMikkeli Rahoitusanalyysi

MikseiMikkeli Rahoitusanalyysi on uusi sähköinen palvelumme, jonka avulla voit nopeasti kartoittaa yrityksesi mahdollisuudet kansallisiin ja julkisiin rahoitusinstrumentteihin.

Sähköinen bottimme käyttää hyödyksi Granted AI -palvelua, joka kokoaa rahoitusinstrumentit yhdelle alustalle ja tuottaa profiloinnin perusteella analyysin yrityksen rahoitusmahdollisuuksista.

Analyysi näyttää pisteytettyinä yrityksesi mahdollisuudet eri rahoituksiin ja pääset tutustumaan parhaiten profiiliisi sopiviin rahoitusinstrumentteihin. Saat analyysin käyttöösi vastaamalla noin 20 kysymykseen alla olevan botin avulla.

Profilointi on tarpeen, sillä se huomioi keskeiset tekijät, jotka vaikuttavat yrityksesi mahdollisuuksiin saada rahoitusta. Varaudu siis vastaamaan kysymyksiin esimerkiksi yrityksesi:

– omistuspohjasta,
– taloudellisista tunnusluvuista,
– henkilöstömäärästä,
– kansainvälistymishalukkuudesta,
– ja IPR-tilanteesta.

Vastaa kysymyksiin rohkeasti parhaan näkemyksesi pohjalta, vaikka yksittäinen kysymys olisi haastava tai tietoa ei ole saatavillasi. Annettujen vastauksien lisäksi analyysi hyödyntää profiloinnissa julkisia tietolähteitä sekä tekoälyä. Bottikeskustelun lopuksi saat linkin analyysiin yrityksesi rahoitusmahdollisuuksista. Linkki toimitetaan myös ilmoittamaasi sähköpostiin. Halutessasi voit sparrata mahdollisuuksistasi rahoitusasiantuntijan kanssa.

Soita tai laita sähköpostia.

Etsi
Generic filters
Exact matches only