fbpx

Hautaus- ja pitopalveluyritys Etelä-Savossa

Yrityksen virallinen nimi: TM Hietala Oy
Toimiala: Majoitus-, ravintola- ja elintarviketoimiala, Palvelut
Yrityksen sijaintikunta: Kangasniemi
Hinta: Neuvoteltavissa

Nykyisille omistajille tarjoutuneiden uusien mielenkiintoisten mahdollisuuksien vuoksi myytävänä täyden palvelun Kukka-, hautaus-, lounas- ja pitopalveluyritys Etelä-Savossa. Yrityksen liiketoiminta on kannattavaa. Yrityksellä on pitkä historia sekä vankka asema paikkakunnalla. Yritys järjestää päivittäin lounasta sekä toimitiloissaan että sopimuspalveluna paikkakunnan yrityksiin. Yritys hoitaa myös vanhusten ruokapalvelua kotiin vietynä ja yritykselle käy palveluseteli.

Yrityksen tilat mahdollistavat myös monenlaisten tapahtumien, niin muistojuhlien kuin merkkipäivienkin järjestämisen, tiloihin mahtuu noin 65 – 70 henkilöä.

Yrityksellä on noin 600 m2 oma kiinteistö, joka on joko ostettavissa tai vuokrattavissa uudelle yrittäjälle. Kiinteistöön on asennettu maalämpö ja aurinkopaneeleita eli kiinteistön energiakulut ovat maltilliset. Kiinteistössä on myös 2 asuntoa yläkerrassa, joissa molemmissa omat saunat. Tämä mahdollistaa joko oman asumisen tai vuokraustoiminnan. Nykyiset yrittäjät lupaavat tukea ja opastaa uuden yrittäjän alkuun.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä:

Mika Hietala
0400 723 774