fbpx

Neuvonta yrityksen kehitystilanteissa ja yrityskaupoissa (1.3.2021-31.8.2023)

Apua Yrityskauppaan

Neuvonta yrityksen kehitystilanteissa ja yrityskaupoissa (1.3.2021-31.8.2023)

Yrityksen liiketoimintaosaaminen ja kannattavuuden kehittämien on toiminto, jota yrityksessä tulisi toteuttaa jatkuvasti. Tarjoamme yrityskohtaista sparrausta osaamisen ja kannattavuuden kehittämiseen. Käytössäsi on hankkeemme kautta myös maksuton erityisasiantuntijoiden verkosto.

Omistajanvaihdosneuvonta edistää jatkajien löytämistä opastamalla yrittäjäksi aikovia toimivan yrityksen ostamiseen vaihtoehtona kokonaan uuden yrityksen perustamiselle. Yrityskauppa on hyvä vaihtoehto myös yritystoiminnan laajentamiseen tai kehittämiseen orgaanista kasvua nopeammin. Yhtenä näkökulmana yrityskaupalle on myös useamman yrittäjän yhteenliittymä esimerkiksi myynnin järjestämiseksi.

Meihin voit ottaa yhteyttä, kun yritystoiminnasta luopuminen tai laajentuminen yritysoston kautta on ajankohtaista. Annamme sinulle tarvittaessa vinkkejä toiminnan saattamisessa myyntikuntoon ja kartoitamme yhdessä, mistä ja miten yrityksellesi voisi löytyä jatkaja tai ostettavaa. Ohjaamme sinut tilanteessasi sopivalle asiantuntijalle jatkotoimenpiteitä varten.

Jos olet uusi yrittäjä ja harkitset yritystoiminnan ostamista, tuemme Sinua yrityskaupan jälkeen yrityksen alkutaipaleella sujuvan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Palvelumme kautta:

 • Saat tukea yrityksesi liikentoimintaosaamisen ja kannattavuuden kehittämiseen
 • Saat tukea yrityksesi myyntikuntoon saattamisessa
 • Saat konkreettisia neuvoja yrityskaupan tai yritystoiminnan lopettamisen läpiviemiseen; tarvittaessa ohjaamme sinut yrityskaupan ammattilaisille
 • Saat tukea ja opastusta ostajaehdokkaiden hakemiseen

Kauttamme saat tietoa luottamuksella myös niistä toimijoista, jotka hakevat ostajaa tai myyjää ns. hiljaisesti.

Tutustu paikallisiin myytävien yritysten ilmoituksiin täällä.

Valtakunnallisia yritysten kauppapaikkoja ovat www.firmakauppa.fi (maksuton) ja www.yritysporssi.fi (maksullinen). Molemmissa voi sekä ilmoittaa  yrityksen tai liiketoiminnan myytäväksi tai hakea ostettavaa.

Palvelu tuotetaan osana Rebuild Business -hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

  Pohditko yrityskauppaa? Ota yhteyttä.

  Soita tai laita sähköpostia.

  Haetuimmat

  Etsi
  Generic filters
  Exact matches only