fbpx

Neuvonta yrityskaupoissa (1.9.2023-30.4.2025)

Apua Yrityskauppaan

Neuvonta  yrityskaupoissa (1.9.2023-30.4.2025)

Yrityksen liiketoimintaosaaminen ja kannattavuuden kehittämien on toiminto, jota yrityksessä tulisi toteuttaa jatkuvasti. Tarjoamme yrityskohtaista sparrausta osaamisen ja kannattavuuden kehittämiseen. Kauttamme käytössäsi on myös erityisasiantuntijoiden verkosto.

Omistajanvaihdosneuvonnalla edistämme jatkajien löytymistä. Opastamme yritysostoissa yrittäjäksi aikovia vaihtoehtona kokonaan uuden yrityksen perustamiselle. Yrityskauppa on hyvä vaihtoehto myös yritystoiminnan laajentamiseen tai kehittämiseen orgaanista kasvua nopeammin. Yhtenä näkökulmana yrityskaupalle on myös useamman yrittäjän yhteenliittymä esimerkiksi myynnin järjestämiseksi.

Meihin voit ottaa yhteyttä, kun yritystoiminnasta luopuminen tai laajentuminen yritysoston kautta on ajankohtaista. Annamme sinulle tarvittaessa vinkkejä toiminnan saattamisessa myyntikuntoon ja kartoitamme yhdessä, mistä ja miten yrityksellesi voisi löytyä jatkaja tai ostettavaa. Ohjaamme sinut tilanteessasi sopivalle asiantuntijalle jatkotoimenpiteitä varten.

Jos olet uusi yrittäjä ja harkitset yritystoiminnan ostamista, tuemme Sinua yrityskaupan jälkeen yrityksen alkutaipaleella sujuvan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Palvelumme kautta:

  • Saat tukea yrityksesi liiketoimintaosaamisen ja kannattavuuden kehittämiseen
  • Saat tukea yrityksesi myyntikuntoon saattamisessa
  • Saat konkreettisia neuvoja yrityskaupan tai yritystoiminnan lopettamisen läpiviemiseen; tarvittaessa ohjaamme sinut yrityskaupan ammattilaisille
  • Saat tukea ja opastusta ostajaehdokkaiden hakemiseen

Kauttamme saat tietoa luottamuksella myös niistä toimijoista, jotka hakevat ostajaa tai myyjää ns. hiljaisesti.

Tutustu paikallisiin myytävien yritysten ilmoituksiin täällä.

Valtakunnallisia yritysten kauppapaikkoja ovat www.firmakauppa.fi (maksuton) ja www.yritysporssi.fi (maksullinen). Molemmissa voi sekä ilmoittaa  yrityksen tai liiketoiminnan myytäväksi tai hakea ostettavaa. Tukenasi on myös valtakunnallinen omistajanvaihdosneuvonnan hakupalvelu.

Palvelu tuotetaan osana Helmi-hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto. Rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliito.

Soita tai laita sähköpostia.

Haetuimmat

Etsi
Generic filters
Exact matches only