fbpx

Neuvonta yrityskauppatilanteissa (1.3.2019-28.2.2021)

Apua Yrityskauppaan

Neuvonta yrityskauppatilanteissa

Etelä-Savon alueella on lukumääräisesti kasvava joukko eläköityviä ja jatkajaa vailla olevia yrittäjiä. Omistajanvaihdosneuvonta edistää jatkajien löytämistä opastamalla yrittäjäksi aikovia toimivan yrityksen ostamiseen vaihtoehtona kokonaan uuden yrityksen perustamiselle. Yrityskauppa on hyvä vaihtoehto myös yritystoiminnan laajentamiseen tai kehittämiseen orgaanista kasvua nopeammin.

Meihin voit ottaa yhteyttä, kun yritystoiminnasta luopuminen on ajankohtaista. Annamme Sinulle tarvittaessa vinkkejä toiminnan saattamisessa myyntikuntoon ja kartoitamme yhdessä, mistä ja miten yrityksellesi voisi löytyä jatkaja. Ohjaamme sinut tilanteesi sopivalle asiantuntijalle jatkotoimenpiteitä varten.

Jos olet uusi yrittäjä ja harkitset yritystoiminnan ostamista, tuemme Sinua yrityskaupan jälkeen yrityksen alkutaipaleella sujuvan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Palvelumme kautta:

 • Saat neuvoja, mitä kaikkea yrityskaupassa kannattaa ottaa huomioon
 • Saat neuvoja yrityksesi myyntikuntoon saattamisessa
 • Saat konkreettisen toimintamallin yrityskaupan tai yritystoiminnan lopettamisen läpiviemiseen; tarvittaessa ohjaamme sinut yrityskaupan ammattilaisille
 • Saat uutena yrittäjänä tukea ja vinkkejä hiljaisen tiedon siirtämisessä luopuvalta yrittäjältä sinulle
 • Saat tukea ja opastusta ostajaehdokkaiden hakemiseen luopuessasi yritystoiminnasta
 • Saat jatkajana helpomman startin yrittäjyyteen

Tutustu paikallisiin myytävien yritysten ilmoituksiin täällä.

Valtakunnallisia yritysten kauppapaikkoja ovat www.firmakauppa.fi (maksuton) ja www.yritysporssi.fi (maksullinen). Molemmissa voi sekä ilmoittaa  yrityksen tai liiketoiminnan myytäväksi tai hakea ostettavaa.

Hyödynnä mahdollisuus ja varaa aika maksuttomaan neuvontaan. Käymme läpi yrityksesi tilanteen, opastamme hallittuun yritystoiminnasta luopumiseen ja ostajakandidaattien hakemiseen. Kerromme myös perusasiat yrityskaupan yritysjärjestelyistä ja verotuksesta sekä ohjaamme edelleen yrityskaupan erityisasiantuntijoiden luo tarpeesi mukaan.

Palvelu tuotetaan pääasiassa Enter To Business -hankkeen kautta.

  Pohditko yrityskauppaa? Ota yhteyttä.

  Soita tai laita sähköpostia.

  Haetuimmat

  Etsi
  Generic filters
  Exact matches only