fbpx

Tulisitko tekemään parempia tapahtumia Mikkeliin?

Tapahtuma alkaa: 22.09. @ 17:00
Tapahtuma päättyy: 22.09 @ 21:00
Tapahtumapaikka: Mikkeli Karage, Maaherrankatu 12 50100 Mikkeli (käynti sisäpihalta)
Ilmoittaudu viimeistään: 13.09.2021 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

TAPAHTUMATUOTANNON PALVELUMUOTOILUTYÖPAJAT

Suunnattu kaikille tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneille

Palvelumuotoilutyöpajojen tavoitteina ovat esimerkiksi alueella toimivien tapahtuma- ja elämystuottajayrittäjien verkostoituminen, yhteistyömahdollisuuksien löytäminen, uusien liiketoimintamuotojen vahvistaminen, kansainvälisten tapahtumakonseptien mahdollisuuksien löytäminen sekä Mikkelille vahvojen tapahtumateemojen jalostaminen uusiksi tapahtumakonsepteiksi.

Syksyn 2021 aikana järjestetään työpajoja ja infotilaisuuksia

Yhteistyössä Kulttuurin Unelmavuosi 2022 –hankkeen ja Mikkeli Eventsin kanssa järjestämme palvelumuotoilutyöpajan keskiviikkona 22.9. klo 17-21 Mikkeli Karagella (Maaherrankatu 12, käynti sisäpihalta).

Työpajassa haetaan uusia ideoita ja toteutuksia tapahtumatuotantoon New Work Agencyn Kati Kuusiston ja Maria Sahlstedtin johdolla

New Work Agency on tapahtuma-alan palvelutoimisto, joka tarjoaa palveluita ja asiantuntemusta tapahtumaliiketoiminnan kehitykseen, tapahtumien tuotteistamiseen, tapahtumaprojektien muotoiluun ja johtamiseen sekä tapahtumien suunnitteluun ja tuotantoon.

Työpaja käynnistetään ajatuksia virittävällä tapahtuma-alan asiantuntijapuheenvuorolla. Kati Kuusisto on tapahtuma-alan visionääri ja kehittäjä yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Hän on vastannut useiden erilaisten tapahtumakonseptien kehittämisestä, johtanut vaativaa tapahtumaliiketoimintaa sekä toiminut vastaavana tuottajana useissa mittavissa tapahtumatuotannoissa niin kuluttajille kuin yritystapahtumiin. Kati virittelee osallistujia tunnelmaan avaamalla näkemyksiään siitä, mitä kaikkea tapahtumat ovat ja miten niitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin, mistä tunnistaa hyvät ideat ja kuinka ne rakennetaan toimiviksi konsepteiksi.

Kati on työskennellyt mm. Slush ja Lux Helsinki -tapahtumien vastaavana tuottajana, Superson-markkinointitoimiston osakkaana ja tuotantojohtajana sekä Mielensäpahoittajan festivaalin promoottorina ja konseptin kehittäjänä.

Maria Sahlstedt on tapahtumaliiketoiminnan sekä -tuotannon johtaja ja kehittäjä yli 15 vuoden kokemuksella. Marialla on kokemusta uuden liiketoiminnan ja konseptien luomisesta yhdessä asiakkaiden ja yleisöjen kanssa. Hän on myös tutkinut asiakasarvon ja -kokemuksen syntymistä. Maria on toiminut myös viestinnän ja vaikuttamisen tehtävissä. Maria on johtanut liiketoiminnan muutosta, myyntiä, asiakkuuksia ja tuotantoa pohjoismaiden suurimmassa kongressi- ja konserttikeskuksessa Tampere-talossa.  Hän on lisäksi työskennellyt erilaisissa tapahtumatuotannoissa ja kehitysprojekteissa satojen asiakasyritysten kanssa.

 

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 13.9.2021 mennessä.
Työpajaan mahtuu mukaan ensimmäiset 30 ilmoittautunutta.
Noudatamme voimassa olevia suosituksia koronaturvallisuudesta.
Osallistuminen on maksutonta.

 

Linkki ilmoittautumiseen:
https://link.webropol.com/s/palvelumuotoilutyopaja

Peruutukset tulee ilmoittaa 17.9.2021 mennessä sähköpostitse: marle.kirvesniemi@mikseimikkeli.fi