fbpx

Talouden Trilogia 3. / Yrittäjän taloustaidot

Tapahtuma alkaa: 09.03. @ 14:30
Tapahtuma päättyy: 09.03 @ 17:00
Tapahtumapaikka: Microsoft Teams-koulutus
Ilmoittaudu viimeistään: 04.03.2022 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Talouden trilogia osa 3: Yrittäjän taloustaidot- koulutus

Tiedätkö mitä informaatiota voisit hyödyntää oman yrityksesi tuloslaskelmasta ja taseesta? Siitä saatavaa tietoa voit hyödyntää monin tavoin yrityksesi kannattavuutta arvioidessasi ja kehittäessäsi tehokkaampia toimintoja. Kun osaat lukea ja tulkita tuloslaskelman ja taseen tietoja, osaat myös kehittää ja johtaa yritystäsi paremmin! Ja saat yhä kannattavampaa liiketoimintaa.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia ymmärtämään ja tulkitsemaan yrityksentasetta ja tuloslaskelmaa. Koulutuksen aikana opitaan käytännönläheisesti millaisia tilejä ja tapahtumia tase ja tuloslaskelma pitävät sisällään. Opit miten kirjanpidon kirjaukset vaikuttavat taseeseen ja tuloslaskelmaan.

Koulutuksen jälkeen pystyt tulkitsemaan yrityksen tasetta ja tuloslaskelmaa myös yrityskaupan näkökulmasta: Mitä sinun täytyy ymmärtää yrityksen tuloslaskelmasta ja taseesta, kun olet ostamassa tai myymässä yritystä!

Maksuton koulutus pidetään 9.3.2022 TUMA-talolla, Microsoft Teams-koulutuksena, johtuen koronatilanteesta. Koulutus on kello 15-17.

Kouluttajana Päivi Jormalainen/Tarvissio Oy. Hän on työskennellyt koko työuransa taloushallinnon parissa. Yrittäjyyteen liittyviä koulutuksia hän on tehnyt reilut kymmenen vuotta.

Koulutuksen mahdollistaa Rebuild Business -hanke, jota rahoittavat Etelä-Savon maakuntaliitto/Euroopan aluekehitysrahasto.

Lisätietoja: Pasi Laitinen, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 040 8376 257 / pasi.laitinen@mikseimikkeli.fi