fbpx

Syke 2019

Tule Syke -tapahtumaan 5.9.2019 Mikkeliin Saimaa Stadiumille!
Tapahtuma alkaa: 05.09. @ 10:00
Tapahtuma päättyy: 05.09 @ 20:00
Tapahtumapaikka: Saimaa Stadiumi, Raviradantie 22, Mikkeli
Ilmoittaudu viimeistään: 04.09.2019 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Mikkelissä järjestetään jälleen vuonna 2019 Syke-tapahtuma. Saimaa Stadiumilla 5.9.2019 pidettävä työelämätapahtuma kerää yhteen yrityselämän, kuntien ja oppilaitosten edustajat käsittelemään työelämää nyt ja tulevaisuudessa. Kävijöille tarjoillaan 12 huippupuhujaa neljästä eri teemasta, 120 messuosaston yritysalue sekä Yrittäjän päivän valtakunnallinen iltatilaisuus. Tarjolla on siis roppakaupalla elämyksiä.

Vuonna 2019 tapahtuman pääteemaksi valittiin uudistuminen. Päivän aikana teemaa sivutaan neljästä eri näkökulmasta, jotka ovat ura ja yrittäjyys, osaaminen, teknologia ja yhteistyö. Jokaiselta osa-alueelta kuullaan kolmea puhujaa päälavalla. Tarkempaa sparrausta yrityksille on saatavilla teemoihin liittyvissä työpajoissa, joihin voi ilmoittautua ennakkoon.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, jolloin tapahtuma sai 2800 kävijää. Nyt tavoitteena on laajentaa tapahtuma 4500 kävijän työelämätapahtumaksi, jossa kävijälle tarjoillaan valtakunnan monipuolisin ja kattavin ohjelmatarjonta. Kutsuttuna mukaan on koko Itä-Suomi Helsingistä Joensuuhun!

Tapahtuman ohjelma julkaistaan 6/2019.

Tervetuloa mukaan

Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen, mutta rekisteröityminen vaaditaan. Tapahtuman ennakkorekisteröityminen on jo avattu ja ilmoittautua voi osoitteessa https://ssl.eventilla.com/event/jeb11

Tapahtumalla on myös omat verkkosivut osoitteessa: https://syke.work

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksei. Suunnittelua tehdään tällä hetkellä tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämätoimijoiden kanssa. Mukana ovat mm. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus, Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkelin yliopistokeskus, ProAgria, MTK Etelä-Savo, Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät ja Etelä-Savon ELY-keskus.