fbpx

Sosiaali- ja terveyspalveluita perinteisin keinoin ja uusin tvistein

Tapahtuma alkaa: 27.04. @ 14:00
Tapahtuma päättyy: 27.04 @ 15:00
Tapahtumapaikka: Webinaari
Ilmoittaudu viimeistään: 23.04.2021 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Tervetuloa Sosiaali- ja terveyspalveluita perinteisin keinoin ja uusin tvistein webinaariin 27.4.2021 klo 14-15. Asiantuntijoina Johanna Jauhiainen, toimitusjohtaja UPharma Care Oy, henkilöstöjohtaja Hoivakehitys Oy ja Mika Lemettinen, toimitusjohtaja Hoivakehitys Oy. Liiketoimintajohtaja UPharma Care Oy.

UPharma Care on maaliskuussa 2020 perustettu yritys. Toimimme tällä hetkellä Suomessa, mutta tulemme tarjoamaan maailmanlaajuisen mahdollisuuden hyödyntää tarjoamiamme palveluita.

Haluamme olla edelläkävijöitä siinä mitä teemme, ja tuottaa innovatiivisia palveluita, jotka tunnetaan laadusta. Palvelumme erottuvat joukosta helppokäyttöisyytensä ansiosta ja tulevat ratkaisemaan jokaisen arkisia haasteita. UPharma Caren ensimmäinen tuote on sähköinen lääkehoidon sovellus (UPharma App). Sama sovellus pitää sisällään myös mahdollisuuden hallita rokotetietoja ilmaiseksi. Hoitoalan ja markkinoinnin osaamisen lisäksi yrityksen omistajilla on taustalla vahvaa osaamista johtamistyöstä. Tiimi tunnetaan ainutlaatuisuudestaan ja positiivisesta tekemisestä.”

Hoivakehitys on sote-alan vahva osaaja, jolla on yhtiönä luja ammattitaito ja osaaminen. Yritys tuottaa monipuolisesti sosiaali- ja terveysalan palveluita, tarjoten asiakaslähtöisiä ja laadukkaita palveluita asiakkailleen: aikaa ja huolenpitoa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu sosiaali- ja terveyspalveluiden lisäksi erilaiset koulutuspalvelut sekä kuntien kumppanuus.  Hoivakehityksen toimintaa ohjaa ratkaisukeskeisyys, joka tuottaa hyötyä ja hyvää kaikille osapuolille, sekä tilaajille että palvelun käyttäjille. Työelämän ja työn kehittäminen ovat yritykselle merkityksellistä ja siksi Hoivakehitys on onnistunut työssään. Yritys on perustettu vuonna 2019, mutta sillä on vahvat juuret taustallaan jo vuodesta 1999 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin pe 23.4.2021 mennessä osoitteessa: https://bit.ly/3ruYfw9

Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin ma 26.4.2021.

Lisätietoja:

Kirsi Mättölä, kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi, p. 044 036 1606 ja Veera Manninen, veera.manninen@mikseimikkeli.fi, p. 050 478 0771