fbpx

Savosta Venäjän bisnespiireihin: Erkki Anttilan tarina

Moskova, kuvituskuva, silta, Moscow
Tapahtuma alkaa: 08.01. @ 10:00
Tapahtuma päättyy: 08.01 @ 11:30
Tapahtumapaikka: Microsoft Teams -etäyhteys
Ilmoittaudu viimeistään: 07.01.2021 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Venäjän markkinanäkymät suomalaisille yrityksille.

Mikkeliläislähtöinen Erkki Anttila on tehnyt työuransa ja asunut pitkään Venäjällä, jossa hänellä on nykyisin sekä toiminimi että osakeyhtiömuotoinen yritys. Anttila on suomalaisten Venäjä-yrittäjien keskuudessa erittäin arvostettu henkilö. Hän on toiminut työurallaan Rautaruukin, Iskun ja Enston maajohtajana sekä yrittäjänä. Yritystoiminnassaan Anttila on erikoistunut yhtiöiden työturvallisuusvalmennukseen, ja referenssilista on näyttävä. Vuosien varrella asiakkaina Venäjällä ovat olleet esimerkiksi kansainväliset suuryritykset Bosch/BSH, Nissan ja Renault sekä suomalaisista UPM, EKE, YIT, Ponsse ja Caverion. (Kauppalehti 10.12.2020). Poikkeuksellisen koronatilanteen takia Anttila on tällä hetkellä jumissa Suomessa ja on kiinnostunut jakamaan kokemuksiaan ja osaamistaan suomalaisten yritysten käyttöön sekä auttamaan näitä Venäjän markkinoille.

Webinaari on suunnattu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet tuoreesta tiedosta Venäjän markkinamahdollisuuksista ja kiinnostuneet myymään teknologiaa tai osaamista Venäjän markkinoille.

Osallistujilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä webinaarin aikana.

Tilaisuuden juontaa Tapio Honkamaa. Hän on journalisti, joka on työskennellyt usean eri lehden palveluksessa, myös päätoimittajana. Tällä hetkellä hän toimii Mikkelin Kaupunkilehden päätoimittajana.

Huom. Tilaisuuden osallistumislinkki lähetään sähköpostitse osallistuneille ennen tapahtumaa.

Lisätiedot:

Karoliina Tanskanen
Puh. 044 767 8482
karoliina.tanskanen@mikseimikkeli.fi

Tilaisuus järjestetään osana Biotalous ja Cleantech Miniklusteri: vienti ja kansainvälistyminen sekä Navitas Kehityksen Newtech EAKR-hankkeita.