fbpx

Savon Siivet businesstapahtuma

Tapahtuma alkaa: 05.05. @ 09:15
Tapahtuma päättyy: 05.05 @ 18:00
Tapahtumapaikka: Mikkelin Teatteri, Savilahdenkatu 11, 50100 Mikkeli
Ilmoittaudu viimeistään: 18.04.2022 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

MIKKELISSÄ OTETAAN LISÄÄ LENTOKORKEUTTA – UUSI BUSINESSTAPAHTUMA SAVON SIIVET JÄRJESTETÄÄN TOUKOKUUSSA

 

Toukokuun 5. päivä järjestetään ensimmäinen Savon Siivet -businesstapahtuma Mikkeli Eventsin tapahtumapilottina. Jatkossa tapahtuma on tarkoitus järjestää vuosittain toistuvana yrityselämän uusien avauksien foorumina ja hengennostattajana. Tapahtumalla tuodaan esiin Etelä-Savon etuja yrittämisen paikkana ja alueen kaupunkeja tapahtumakaupunkeina. Tapahtumaan toivotetaan tervetulleeksi erityisesti eteläsavolaisten yritysten väki sekä seutua potentiaalisena sijoittumisen paikkana harkitsevat yrittäjät. 

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestetään torstaina 5. toukokuuta 2022. Päiväosuus on Mikkelin Teatterin tiloissa Savilahdenkadulla. Päivä huipentuu verkostoitumistapahtumaan Bistro Holvin tiloissa. Päivän ohjelmassa on muun muassa ajatuksia herättäviä puheenvuoroja yrityselämän huipulta ja asiantuntijaesityksiä. -Tapahtumassa kootaan savolaislähtöisiä yrittäjiä yhteen muiden yrittäjien ohella ja tarjotaan ainutlaatuisia verkostoitumismahdollisuuksia, kertoo tapahtuman tuottaja Saara Liukkonen. Päivän puhujat ja esiintyjät ovat eteläsavolaisia tai muuten alueelle juurtuneita henkilöitä. Puhujia julkistetaan lähiaikoina eli mielenkiintoiset uutiset tämän tapahtuman tiimoilta jatkuvat.

Businesstapahtuma on yhden päivän mittainen ja se toteutetaan koronatilanteen salliessa lähitapahtumana. Jos koronatilanne vielä heikkenee ennen tapahtumaa, niin valmius on myös toteuttaa tapahtuma striimauksen välityksellä. Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta savonsiivet.fi. Somesta tapahtuma löytyy facebookista sekä Instagramista.

Tapahtuman tuottajana toimii SaaraLiu:n yrittäjä Saara Liukkonen. Mukana toteutuksessa on myös Mikkelin Nuorkauppakamari ry ja heidän joukoistaan koottava projektiryhmä. Tapahtuma on saanut rahoituksen Mikkeli Events -hankkeesta. Mikkeli Events -hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.

Päivän osuus on osallistujille ilmainen, mutta vaatii ennakkoon ilmoittautumisen. Iltaan on myynnissä illalliskortteja rajoitettu määrä.

www.savonsiivet.fi

 

Lisätietoja:

SaaraLiu /Saara Liukkonen
puh. 040 502 0583
saaraliu@saaraliu.fi