fbpx

Purkamisesta kiertotalouteen -työpaja II 31.8.

Tapahtuma alkaa: 31.08. @ 08:30
Tapahtuma päättyy: 31.08 @ 12:30
Tapahtumapaikka: Webinaari, Ms Teams
Ilmoittaudu viimeistään: 24.08.2021 Siirry tästä ilmoittautumiseen.

Purkamisesta kiertotalouteen -työpaja II: suunnittelu ja hankinnat 31.8.2021

Rakennusten purkaminen on kasvava markkina ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia kehittää uutta liiketoimintaa, ja samaan aikaan vähentää kasvihuonepäästöjä ja luonnonvarojen käyttöä. Purkamiseen kohdistuu paljon muutospaineita tiukentuneiden kiertotaloustavoitteiden ja lainsäädännön takia.

Purkamisen ja rakentamisen yhdistäminen vie kiertotaloutta uudelle tasolle, ja purettavat rakennukset tulisi nähdä myös materiaalivarastona, ei vain purkujätteenä. Kiertotalouden tavoitteiden toteutuminen vaatii myös rakennussuunnittelun ja hankintojen yhteensovittamista purkamisen ja rakentamisen prosesseihin.

Osallistu työpajaan ja tule mukaan kehittämään ajatuksia rakentamisen ja purkamisen kiertotalouteen liittyvistä  liiketoimintamahdollisuuksista ja niihin liittyvien esteiden ratkaisuista. Työpajassa kuullaan esimerkkejä toteutuneista projekteista mm. ideoita betonielementtien uudelleenkäytölle.

Tilaisuus on tarkoitettu purkuhankkeisiin ryhtyville, rakennus-, purku-, suunnittelu- ja konsultointiyrityksille, valvojille, kierrätyssektorin toimijoille, paikallisille oppilaitoksille ja opiskelijoille, sekä viranomaisille.

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä  CityLoops-, UTK- ja Rapurc-hankkeet.